Series & Films

Deze films draaien binnenkort in de bioscoop en wil je zien

Wil je binnenkort met je vriendinnen of je lover naar de bioscoop? Dan hebben we heel goed nieuws, want er komen weer genoeg leuke films aan. Van horror tot aan romantische films! Wij zetten de nieuwste films die binnenkort in de bios draaien voor je op een rij, zodat het kiezen een stuk gemakkelijker wordt. 

1. A Rainy Day In New York (29 augustus)
A Rainy Day In New York gaat over een stelletje dat een weekend samen naar New York gaat. Ze hopen op een romantische getaway, maar hun weekendje weg verloopt héél anders. 

2. IT: Chapter 2 (5 september)
Voor de dare devils die fan waren van de film IT, het tweede deel is er! De clown keert na 27 jaar weer terug naar het stadje Derry om iedereen bang te maken. Er verdwijnen weer kinderen en het oude clubje komt terug om de clown voorgoed te verslaan. Gaat het ze lukken? 

3. Hustlers (12 september)
Het gaat niet goed met de inkomsten van de strippers Romana en Daisy en daarom besluiten ze om hun voormalige Wall Street klanten op te lichten. Ze krijgen weer een luxe leventje, maar voor hoe lang? Pluspunt: Riverdale-actrice Lili Reinhart speelt ook in de film! 

4. Downton Abbey (12 september)
Was je verslaafd aan de serie Downton Abbey? Dan ga jij deze film geweldig vinden, want de cast is teruggekeerd voor een nieuwe film. 

5. Misfit 2 (25 september)
In het nieuwe deel van Misfit komt Julia (gespeeld door Djamila) terug uit Amerika voor een nieuw schooljaar. Ze krijgt te horen dat ze samen met Nick mee mag doen aan een landelijke muziekwedstrijd. Alleen gaat niet alles volgens plan, want Nick switcht van school en gaat met iemand anders samenwerken...

6. F*ck De Liefde (3 oktober)
Lisa zit er echt helemaal doorheen, omdat ze middenin een scheiding zit. Haar vriendinnen besluiten haar daarom mee te nemen naar Curaçao. En daar ontmoet ze de knappe wereldreiziger Jim. 

7. Wat Is Dan Liefde (17 oktober)
Nog een heerlijke Nederlandse film: Wat Is Dan Liefde. Echtscheidingsadvocaat Cato krijgt de kans op partner te worden bij een commercieel kantoor. Ze is van plan om het heel anders aan te pakken dan haar collega's, tot ze haar nieuwe collega Gijs ontmoet. 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook