Celebs

Donny Roelvink is binnenkort te zien in deze serie

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Donny Roelvink is binnenkort te zien in een serie, Bella Hadid en The Weeknd zijn weer uit elkaar, het lijkt erop dat Destiny’s Child weer op tour gaat en EOTB-Renan is aan het daten met deze Temptation Island-verleidster.

Bella Hadid en The Weeknd zijn uit elkaar
De twee hebben een knipperlichtrelatie, maar het lijkt erop dat Bella en The Weeknd hun relatie weer hebben verbroken. Ze zouden op dit moment allebei te druk zijn met hun carrière. Bella en The Weeknd zijn al twee keer eerder uit elkaar gegaan, maar volgens een bron is de kans groot dat ze in de toekomst weer samen zullen zijn. We hope so!

View post on Instagram
 

Donny Roelvink is binnenkort te zien in deze serie
Donny Roelvink heeft een rol te pakken in een serie, namelijk in GTST. Niet te vroeg juichen, want Donny zal niet te zien zijn in de tv-serie maar in Hartsvriendinnen?, de special van GTST op Instagram Stories. Hij zal Martijn spelen in de serie en is al vanaf 12 augustus te zien in Hartsvriendinnen?. Benieuwd? Check hieronder alvast een voorproefje. 

View post on Instagram
 

Gigi Hadid heeft een nieuwe lover
Zayn Malik move over, want het lijkt erop dat Gigi Hadid een nieuwe lover heeft. Ze is namelijk al een paar keer gespot met Tyler Cameron, deelnemer van The Bachelorette. Gigi en Tyler zouden elkaar kennen van Instagram en zijn al een paar keer op date geweest. Enne, volgens bronnen klikt het heel erg goed tussen de twee. 

View post on Instagram
 

Het lijkt erop dat Destiny’s Child weer op tour gaat
Luisterde jij vroeger naar alle songs van Destiny’s Child? Lucky you, want het lijkt erop dat ze weer bij elkaar komen. Vooral Beyonce zou geïnspireerd zijn geraakt door de comeback van de Spice Girls en ziet het heel erg zitten om weer op tour te gaan met Destiny’s Child. Er wordt gezegd dat de tour al in 2020 gaat beginnen én ze ook in Europa komen. Dat wordt kaartjes scoren met je besties. 

Watch on YouTube

EOTB-Renan is aan het daten met deze Temptation Island-verleidster
Ex On The Beach-deelnemer Renan is aan het daten met niemand minder dan Temptation Island-verleidster Danique. Ja, de roodharige girl die ervoor zorgde dat het hoofd van Donny Roelvink op hol sloeg. Het leek er eerder al op dat Renan en Danique het goed met elkaar konden vinden, maar de EOTB-deelnemer heeft nu bevestigd dat ze ook echt aan het daten zijn. Aan Shownieuws liet hij weten: “We zijn aan het daten, maar doen het rustig aan. We gaan het allemaal bekijken en zien wel wat de toekomst voor ons in petto heeft.” 

View post on Instagram
 

Bron: Cosmopolitan, RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Must reads 👀