Celebs

De originele cast van Geordie Shore komt terug met een nieuw programma

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Jordyn Woods hoopt dat het weer goedkomt tussen haar en Kylie Jenner, de originele cast van Geordie Shore krijgt een nieuw programma, EOTB-Elodie vertelt over het kofferincident en het lijkt erop dat deze Temptation Island-verleider en EOTB-deelneemster gaan samenwonen. 

Jordy Woods hoopt dat het goedkomt met Kylie Jenner
Je hebt het vast en zeker allemaal meegekregen; Kylie Jenner's BFF Jordyn Woods heeft ruzie met de Kardashians na het hele schandaal van Jordyn Woods, Tristan Thompson en Khloe Kardashian. Alle Kardashians hebben Jordyn ontvolgd op Instagram en ook Kylie Jenner volgt haar voormalig BFF vanaf deze week niet meer op Insta. In een interview met Cosmopolitan vertelt Jordyn: "Ik hou van haar. Ze is mijn maatje. Ik hoop dat alles op een dag op z'n plek valt en we allemaal kunnen werken aan onze relaties, familie en God, om vervolgens op een dag weer door één deur te kunnen. Sterker en gelukkiger dan ooit." Hmm, wat denk jij; worden Jordyn en Kylie weer BFF's?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door HEIR JORDYN (@jordynwoods) op

De originele cast van Geordie Shore komt terug met een nieuw programma
Was jij vanaf het begin al groot fan van Geordie Shore? Goed nieuws, want de originele cast komt terug met een nieuw programma: Geordie OGs. Enne, een paar van je favoriete castleden komt terug in dit nieuwe realityprogramma. Je kan straks namelijk weer genieten van Gary 'Gaz' Beadle, Holly Hagan, Marnie Simpson en Aaron Chalmers. Maar wel op een ietwat andere manier... We hebben alvast een voorproefje voor je.

Love Islander Martin maakt een liedje voor Sebastiana
Tortelduifjes Martin en Sebastiana konden niet van elkaar afblijven tijdens Love Island. De twee bleven tijdens het hele programma een koppel en gingen ook samen naar huis. Enne, zoals je weet houdt Martin van muziek maken en rappen, dus maakte hij van de week een liedje voor zijn girlfriend. Te cute! Luister het hieronder:

EOTB-Elodie vertelt over het kofferincident
Weet je nog het kofferincident in Ex On The Beach: Double Dutch All Stars? Elodie was boos, omdat Jamecia seks had met Harrie. Daarom besloot ze wraak te nemen en in de koffer van Jamecia te plassen. Alles was dat niet haar koffer, maar die van Lisa en die werd natuurlijk woest en er ontstond heel veel drama in de villa. Elodie vertelt nu over het incident en zegt dat ze geen spijt heeft: "Als je al anderhalf jaar met een probleem loopt. En dan naar Ex On The Beach komt om wraak te nemen met een jongen waarvan je hebt gezegd: 'Ja, die interessert mij eigenlijk nog niet eens.'" Tja, dan wordt Elodie pissig...

Deze foto's lijken te bewijzen dat Shawn Mendes en Camila Cabello official zijn
Het gaat al een tijdje rond: Shawn Mendes en Camila Cabello zouden een relatie hebben. En er zijn nu foto's opgedoken die deze geruchten toch echt lijken te bevestigen. Zo was Shawn Mendes namelijk in Florida voor een optreden en zijn (girlfriend?) Camila was met hem mee. Natuurlijk werden de twee wéér samen zoenend gespot. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Hawtsome Guys (@hawtsomeguyz) op

Bron: Cosmopolitan, Glamour, RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook