Lifestyle

Op kamers? Dan is dit het perfecte cadeau voor jezelf óf om weg te geven

1

Hoewel we nu nog lekker chillen me onze billen in de zon is het over een maand weer tijd voor colleges, boeken en studeren. Begin jij dit jaar met een studie en ga je op kamers? Bereid je dan voor op de leukste tijd van je leven, maar natuurlijk begrijpen wij ook dat het superspannend is. Pamper je zelf daarom nog even en geef jezelf het perfecte cadeau wanneer je op kamers gaat wonen of geef hem aan die ene vriendin die 't zeker kan gebruiken tijdens haar eerste weken uit huis.

Over welk cadeau we het hebben? We hebben het over de Superbox. De Superbox is een box met maar liefst 25 producten voor een heel fijn prijsje. Dit jaar zitten er in de box een heleboel leuke goodies die perfect zijn voor je beste vriendin/zus (of gewoon jezelf) die uit huis gaat of al (op kamers) woont. Denk aan een lekker ruikende handzeep voor bij de wastafel, thee om na een lange dag even bij te komen en een chocoladereep wanneer je ongesteld bent.

De box heeft een waarde van ruim €200 en het leuke is dat je 'm  je nu bestelt voor maar €19,95, dus reken maar uit je winst. De box laat je kennis maken met producten die jij zéker een keer moet proberen. Bekijk hieronder welke producten er dit jaar in de box zitten en scroll door om de box te bestellen, vervolgens wordt hij dan gratis bij jou of de persoon aan wie je 'm cadeau geeft bezorgd.

superbox

Klik hier om jouw Superbox te bestellen

(of laat 'm gratis bij één van je beste vriendinnen bezorgen)

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 26 dagen geleden Miyuki

    De V&D kortingbon die erin zit lijkt me leuk om op te hangen XD

  1. 1