News

Ex On the Beach' Lisa is te zien in de videoclip van haar nieuwe vriend

Ex On The Beach: Double Dutch All Stars is alweer even aan de gang en de opnames zijn al een lange tijd achter de rug. Voor deelneemster Lisa gaat het buiten de villa iets beter met de liefde, want ze heeft een nieuwe boyfriend. Hij is een zanger en ze is nu al te zien in een nieuwe videoclip van hem. 

Ex On The Beach' Lisa nieuwe vriend
Wij kunnen gelukkig nog genieten van Ex On The Beach: Double Dutch All Stars, maar voor de deelnemers zit het er al een tijdje op. En voor Lisa ziet het er nu veel rooskleuriger uit. Ze heeft namelijk weer een nieuwe vriend, Jeffrey, en de twee zijn helemaal happy. Ex On The Beach' Lisa is zelfs al te zien in de nieuwe videoclip van haar nieuwe lover. 

Ex On The Beach' Lisa videoclip
Lisa en Jeffrey zijn nog maar heel kort samen, maar toch zijn ze echt helemaal in love. Hij heeft zelfs een nummer geschreven over zijn vriendin. Jeffrey zing: "Ik weet nog heel goed, het eerste moment dat ik jou zag. Onschuldig en vrij. Door jouw helderblauwe ogen en jouw stralende witte lach, ik kan het niet verdragen als ik niet blijven mag." En in de videoclip van deze love song schittert Lisa dus. Benieuwd? Check 'm hieronder. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Ex On The Beach

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook