Celebs

Dit zijn de Instagram-accounts van alle Temptation Island VIPS 2019 verleiders

YAS! We hebben er lang op moeten wachten, maar het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS is ein-de-lijk begonnen. Vier koppels testen hun relatie en verleiders en verleidsters proberen het moeilijk te maken voor hen. We hebben de verleiders natuurlijk al in de eerste aflevering kunnen spotten, maar ben je ook benieuwd wat ze in het dagelijks leven uitspoken? Check dan hier de Instagram-accounts van alle Temptation Island VIPS verleiders. 

De Instagram-accounts van alle Temptation Island VIPS verleiders:

1. Daan
Daan is één van de 14 verleiders en gaat het de vrouwelijke VIPS moeilijk maken. Hij is 32 jaar, is zelfstandig ondernemer en ook model. Het lijkt een hele stoere boy door zijn tattoos, maar zijn lieve kant gaat voor heel veel trouble zorgen tijdens Temptation Island VIPS. Wil je Daan tijdens het nieuwe seizoen ook volgen op Instagram? Dat doe je hier

temptation island verleider

2. Fabricio
Ja ja, in Temptation Island VIPS zitten twee Fabrizio's. Oké, deze Fabricio schrijf je net iets anders dan die van Pommeline's (ex)lover, maar toch. Daarom heeft verleider Fabricio ook gezegd dat we hem BB mogen noemen. Anders krijgen we weer van die Demi-taferelen. Benieuwd wat BB uitspookt in het dagelijks leven? Volg hem hieronder op Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door TEMPTATION ISLAND VIPS 2019🌴 (@bb_hermann) op

3. Guido
Guido is 25 jaar en komt uit Purmerend. Met zijn stoere tattoeages en gespierd lichaam lukt het hem vast wel om één van de meiden te verleiden. Je ziet het in het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS. Gelukkig kunnen we hem ook iedere dag checken op zijn Instagram-account. 

temptation island verleider

4. Jonah
De 22-jarige Jonah uit Noordwijk heeft gezegd dat hij niet meteen de vrouwen gaat bespringen en het rustig afwacht. Hmmm, het lijkt dus een good guy, maar is dat ook echt zo...? Dat moeten we nog maar even afwachten. Je volgt Jonah in ieder geval hier op Instagram. 

temptation island verleider

5. Joris
Joris (33) gaat er alles aan doen om de vrouwen van Temptation Island VIPS te verleiden. Hij zegt dat het door zijn looks makkelijk is om vrouwen voor zich te winnen. Lukt het hem ook tijdens Temptation Island VIPS? Dat moeten we nog maar even afwachten. Tot die tijd kan je hem hier volgen op Instagram. 

temptation island verleider

6. Marlon
Marlon (24) is een echte fitboy en hangt dagelijks rond in de sportschool. Tijdens Temptation Island wordt het zijn missie om één van de meiden te verleiden en daarvoor trekt hij alles uit de kast. Marlon wacht wel eerst even af voordat hij zijn moves gebruikt om de meiden te verleiden. Je volgt Marlon hieronder op Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Temptation Island Vips 2019🌴 (@marlonsari_) op

7. Max
Max (30) gaat proberen ervoor te zorgen dat Pommeline, Channah, Yasmin en/of Shirley in de fout gaan. Fun fact: hij is in het dagelijks leven stripper en zijn strippernaam is Magic Max! Grote kans dat hij de meiden wel weet te verleiden met zijn moves. Voor deze knappe stripper hier op Instagram. 

8. Mitch
Mitch (28) heeft al aardig wat vrouwen weten te verleiden. Zijn bijnaam is niet voor niks 'Sensation'. Is hij tijdens Temptation Island VIPS ook zo'n 'sensation'? We zullen het vanaf morgen zien. Je kan Mitch in ieder geval al hier volgen via Instagram. 

temptation island verleider

9. Niels
Barman Niels (28) uit Apeldoorn is één van de verleiders die het de meiden moeilijk gaat maken. Leuk om te weten: iedere donderdagavond kan jij Temptation Island VIPS bij Niels in de bar kijken. En dan wordt je drankje door hem ingeschoken. Perfect voor een girls night! Enne, volg hem hier op Instagram. 

temptation island verleider

10. Rico
Gentleman Rico (30) uit Leiden was in 2016 de Mooiste Man van Nederland. Zou hij door zijn looks de meiden kunnen verleiden of kunnen ze hem weerstaan? Rico zegt zelf dat hij altijd krijgt wat hij wil. Hmmm, wij zijn benieuwd! Jij ook? Volg hem dan ook hier op Instagram. 

temptation island verleider

11. Roy
Rapper Roy (29) gaat dit seizoen proberen om de ladies in de villa te verleiden. Zou het hem lukken dankzij zijn looks, charme en vlotte babbel? We zullen het de komende afleveringen zien. Wie weet gooit hij zijn rap-kwaliteiten ook nog wel in de strijd. Wil je hem graag volgen op Instagram? Dit is het Instagram-account van Roy. 

temptation island verleider

12. Stuwey
Lukt het Stuwey (29) om met zijn flirterige ogen één van de meiden te verleiden? Misschien heeft hij wel succes bij Pommeline, want zij is natuurlijk gek van boys met tattoos. Enne, die heeft de knappe boy ook! Benieuwd naar zijn Instagram-foto's? Volg hem dan hier

temptation island verleider

13. Svenno
Svenno (30) is een echte ladiesman. Grote kans dat hij het Channah, Yasmin, Shirley of Pommeline moeilijk gaat maken dit seizoen. In zijn dagelijks leven doet hij steeds meer modellenwerk en daarvoor heb je natuurlijk wel een mooi lichaam nodig. Enne, die gaat hij ook zeker gebruiken om de meiden te verleiden. Benieuwd wat hij allemaal uitspookt op Instagram? Volg hem dan hier. 

temptation island verleider

14. Tim
Tim (30) heeft geen standaard looks en dat kan er nog weleens voor zorgen dat hij juist interessant is voor de dames. Hij hoopt ook dat zijn looks ervoor zorgen dat de meiden de verleiding niet kunnen weerstaan. Check Tim hier op Instagram. 

temptation island verleider

Hier lees je alles over Temptation Island VIPS 2019. Ga jij dit seizoen ook weer kijken?

Beeld: Temptation Island VIPS

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook