Series & Films

Louisa en Rowan keren terug op de buis met een gloednieuw seizoen

Ja ja, daar zijn ze weer. Ons favoriete transgenderkoppel, Louisa & Rowan, komt weer terug op televisie met een nieuw seizoen. In de vorige seizoenen hebben we al gezien hoe het liefdeskoppel ging trouwen, de IVF-pogingen en de wondervolle geboorte van zoontje Mikai. Het nieuwe seizoen belooft weer uniek en bijzonder te gaan worden.

Langverwachte operatie
Rowan stond vroeger bekend als Rosanna. Maar die naam wordt 'dik doorgestreept', aldus Louisa. Dit seizoen staat namelijk helemaal in het teken van de transitie naar man voor Rowan. Eindelijk is de langverwachte operatie nou eindelijk hier: de borstverwijdering. De hormonen worden geslikt, de stem is lager, de baardgroei is in volle gang en het mannelijk torso is in zicht. Vanaf nu is het alleen nog maar papa Rowan.

Succes
De serie van het liefdeskoppel gaat sinds begin dit jaar ook internationaal. De serie wordt onder andere uitgezonden in Denemarken, Polen, Duitsland, Noorwegen en Italië. Ook in conservatieve landen. "Daar is het zijn van transgender of homo gewoon taboe. Wij kunnen toch even laten zien dat we het wel flikken en wij doen gewoon waar wij ons gelukkig bij voelen", zegt Louisa. "Dat is een beetje de boodschap die wij willen overbrengen. Heb je een droom, ga er dan achteraan."


Rowans droom
Het is Rowan zijn ultieme droom om samen met zijn kleine Mikai te gaan zwemmen. Maar daar moet hij zelf wel hard voor werken: voor de borstoperatie moet zijn BMI omlaag, dus zeg maar bye bye tegen de frituur, want hij moet op streng dieet. In dit gloednieuwe seizoen op TLC ga je het allemaal meekrijgen.

Louisa's droom
Naast Rowans droom, heeft Louisa ook iets waar ze voor gaat vechten. Ze bouwt haar zangcarrière op en het is haar droom om ooit aan het Eurovisie Songfestival mee te doen. In het nieuwe seizoen zie je hoe zij zich hierin ontwikkelt en gaat ze te werk met echte professionals. Maar naast haar zangcarrière en Rowans droom is er nog veel meer te zien dit seizoen. Het huis wordt helemaal babyproof gemaakt en ze vieren het eerste verjaardagsfeestje van de kleine lieve Mikai. 

Dus noteer 11 juli 20.30 uur maar alvast in je agenda en trommel je vriendinnen op, want dit wordt weer genieten van de hilarische uitspattingen van Louisa & Rowan op TLC.


* Dit artikel is geschreven in samenwerking met TLC

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook