Celebs

Kandidaten van Love Island hebben strikte regels waar ze zich aan moeten houden

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Temptation's Sidney en Jaimy gaan binnenkort tegen elkaar boksen, Ariana Grande en fans zijn boos over wassen beeld, Love Island heeft strikte regels waar de deelnemers zich aan moeten houden en het bewijs dat Pommeline en Fabrizio Temptation Island VIPS niet overleven.  

Temptation's Sidney en Jaimy gaan binnenkort tegen elkaar boksen in Boxing Influencers
Als je Temptation Island hebt gevolgd dat zag je dat verleider Jaimy niet het hoofd van Demi op hol liet slaan, maar die van haar vriend Sidney. Hij kon de opmerking van Jaimy niet uitstaan en flipte regelmatig na een kampvuur. Of de twee echt ruzie hebben is onduidelijk, maar ze staan binnenkort wel samen in de ring van Boxing Influencers. Jaimy maakt zich in ieder geval geen zorgen: “Ah nee joh die jongen pak ik zo, ik hoef niet eens te trainen.” Wordt vervolgd... Eerder stonden verleider Alex en Niels (vriend van Rosanna) al in de ring, check de beelden hieronder.

Ariana Grande en fans niet te spreken over wassen beeld
Afgelopen week was het wassen evenbeeld van Ariana Grande onthuld bij Madame Tussauds in London. Maar niet alleen haar fans, maar ook Ariana Grande is totaal niet blij met het beeld. Ze vinden dat het helemaal niet op Ariana lijkt. Ariana's fanbase is boos, teleurgesteld en beledigd. Ze eisen dat Madame Tussauds een nieuw wassen beeld van de zangeres maakt.
ariana grande

Dit zijn de regels waar de kandidaten van Love Island zich aan moeten houden
Het Nederlandse seizoen Love Island is in volle gang. De singles hebben koppels gemaakt en de liefde bloeit op. Voor de kandidaten lijkt het een grote vakantie waarin ze alles kunnen doen wat ze willen, maar niet is minder waar: er zijn een aantal spelregels in de villa. RTL heeft een lijstje gemaakt met de regels waar de singles zich aan moeten houden. Zo mogen de deelnemers geen gebruik maken van telefoon, tablets, films, series, boeken of tijdschriften. Moeten de koppels bij elkaar in bed slapen en mogen ze niet in beeld roken. Ook komt er geen naakt of seks in beeld. Ze moeten voor middernacht naar bed en mogen maximaal twee glazen alcohol per dag drinken. Hiermee willen de makers ervoor zorgen dat kandidaten echt de kans nemen om de ware liefde te vinden. Dat is heel wat anders dan in Temptation Island of Ex On The Beach. ;) 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Love Island (@loveislandrtl) op

Zijn Temptation Island VIPS deelnemers Pommeline en Fabrizio uit elkaar? 
Over een maand is eindelijk het zover: een gloednieuw seizoen Temptation Island VIPS. Hoewel de deelnemers nog niet officieel bekend zijn gemaakt, gaan de namen van Pommeline en Fabrizio al langere tijd rond. En volgens fans heeft de ultieme relatietest hen geen goed gedaan. De twee posten al wekenlang niets meer samen op social media en nu is er ook nog eens een Instagramvideo opgedoken waarin je ziet dat Pommeline de naamtattoo van Fabrizio weglasert (zie video hieronder). “Removing an old mistake @pommelinetilliere”, luidt het bijschrift.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Team Tempa (@team_tempa) op

Pommeline en Fabrizio zijn sinds begin 2018 een stel en verloofden zich in oktober. Hoewel Pommeline zelf nog geen nadere uitleg heeft gegeven, doet de kliniek waar ze is geweest dit voor haar. Wat er allemaal gaat gebeuren tussen die twee moeten we nog even afwachten. Op 27 juni begint het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS. 

Bron: rtlboulevard.nl, shownieuws.nl, Glamour 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook