Lifestyle

15 redenen waarom het heerlijk is om klein te zijn

Klein maar fijn is de uitspraak en daar is niks over gelogen. Als ‘shorty’ zijnde worden er vaak grapjes over je gemaakt en mensen nemen je soms niet zo serieus. Want een klein iemand is vast niet zo sterk, snel of behendig in verschillende activiteiten. You know better, want dat is zó niet waar. Lange mensen zijn op sommige vlakken wellicht een tikkeltje jaloers, omdat klein zijn fantastisch is en wel hierom.

♥ 1. Je kunt altijd hoge hakken dragen zonder dat de kans aanwezig is dat jij langer bent dan mannen.

♥ 2. Jij past soms nog in kinderkleding en vooral met toffe sneakers scheelt dat een hele hoop centen.

♥ 3. Eerst vond je het een belediging wanneer er om je ID werd gevraagd, maar vanaf een bepaalde leeftijd is het een groot compliment. Jij als shorty wordt gewoon heel vaak stukken jonger geschat en daar is natuurlijk niks mis mee. #foreveryoung

♥ 4. Op groepsfoto’s steel jij altijd de show. Met jouw lengte is achteraan staan geen optie, dus jij staat altijd op de voorgrond. *Say cheeese!*

♥ 5. En zo geldt het ook precies andersom. Wanneer jij een bad hair day hebt of je outfit is het net niet helemaal, dan glip jij zonder gezien te worden zo naar de achtergrond.

via GIPHY

♥ 6. Jij beleeft concerten en festivals altijd op een hoger niveau. Doordat je zo klein bent wil iedereen je wel op zijn of haar nek nemen. Vanaf daar heb je prima overzicht en bewonder je je favoriete artiest het allerbest. 

♥ 7. Ook wurm je je overal zonder moeite doorheen. Drukte op een festival, concert of in de winkelstraten is voor jou geen probleem. Jij bent in de drukte gemiddeld tien minuten sneller dan je grotere vrienden. 

♥ 8. Jij vliegt de hele wereld over zonder enige klachten. Een vlucht naar Azië voor twaalf uur lang zonder beenruimte? Geen probleem, jij hebt die beenruimte toch niet nodig.

♥ 9. Via online daten hoef je eigenlijk nooit bang te zijn dat je mogelijke toekomstige lover kleiner is dan jij. Dat kan haast niet.

♥ 10. Mensen vinden je schattig en iets dat schattig is, is altijd leuk. Conclusie: jij bent leuk.

via GIPHY

♥ 11. Je mag altijd de kleine lepel zijn tijdens het spoonen. Jij als grote lepel gaat natuurlijk niet. 

♥ 12. Je bespaart enorm op bodylotion, douchegel en andere huidproducten. Jij hebt natuurlijk veel minder nodig dan al die reuzen.

♥ 13. Er is nooit een deken te kort voor jou. Jij hebt daardoor nooit last van koude tenen. Hoe heerlijk?

♥ 14. Iedereen vindt het heerlijk om met je te knuffelen. Jij past precies in hun armen en ze leggen dan ook nog eens hun hoofd op jouw bolletje. Relax level: maximaal.

♥ 15. Wanneer jij op straat iemand tegenkomt die je niet wil zien duik je ongezien weg. Voor jou geen ”Ik word spontaan gebeld”-trucjes om mensen te ontlopen. Jij hebt je eigen verdwijntruc.
Bron: ootdmagazine.com, buzzfeed.com | Beeld: Getty Images

Must reads 👀