Beauty

Zo creëer je binnen 1 seconde de perfecte smoky eye

Een goede smoky eye staat iedereen en zorgt voor een prachtige oogopslag. Jij pakt dan ook regelmatig de kwasten en oogschaduw erbij en waagt een poging om zo'n ooglook bij jezelf te creëren. Helaas heb je weinig succes en zie jij er na het volgen van de zoveelste tutorial nog steeds uit als een pandabeer. Goed nieuws, want wij hebben een product gevonden waarmee iedereen (ja, ook jij!) binnen één seconde de perfecte smoky eye creëert.

Girlscene's Roos met Bourjois in Megève
Als je Girlscene op Instagram volgt heb je wellicht de avonturen van Girlscene's Roos voorbij zien komen. Een tijdje terug mocht zij namelijk met Bourjois op reis naar Megève om de nieuwe producten van Bourjois te bekijken. Ze knuffelde met geitjes, bezocht een iglo en vloog in een mini-vliegtuig door de bergen. Het vliegtuig was zeker een hoogtepunt, maar had ook nog eens een reden. Dit had namelijk alles te maken met de nieuwe producten van Bourjois, die namelijk perfect zijn om 'on the go' te gebruiken. Vandaag mag ze jullie eindelijk meer over vertellen over de producten, dus kijk snel mee.

Binnen één seconde de perfecte smoky eye
Sta jij ook regelmatig uren voor de spiegel, maar wil die smoky eye maar niet lukken? Dan hebben wij de oplossing voor jou gevonden. Bourjois heeft namelijk een product ontwikkeld dat letterlijk je leven gaat veranderen, namelijk: de 1 seconde eyeshadow.

one second eyeshadow bourjois

Bourjouis 1 Seconde Eyeshadow
De 1 Seconde Eyeshadow bestaat uit drie oogschaduwtinten, van licht naar donker. Bij het doosje zit een applicator bijgeleverd, die precies op je ooglid past. De 1 Seconde Eyeshadows zijn te koop in maar liefst acht verschillende tinten. Van bruine tinten voor een natuurlijke look voor overdag, tot donkere intense kleuren voor een echte party look. De doosjes zijn perfect om mee te nemen in je tas, om je dagelijkse look 's avonds om te toveren tot een intense smoky eye.

Jij bent natuurlijk benieuwd hoe jij die smoky eye in één seconde op je oog krijgt. Nou, dat gaat als volgt:

​♥ Strijk met de applicator over de drie tinten heen en weer.
♥ Zet de applicator in het midden van je oog.
♥ Wikkel deze af naar beide ooghoeken.
♥ De kleuren blenden automatisch voor een perfect resultaat.

Et voilá: in enkele seconden heb jij de perfecte smoky eye!

one second eyeshadow bourjois

Getest
Uiteraard waren wij razend enthousiast toen wij de doosjes binnen kregen op de redactie en hebben wij ze gelijk getest voor jullie. Bekijk hieronder snel het resultaat.

1 seconde eyeshadow
De 1 Seconde Eyeshadows liggen vanaf 6 mei 2019 in de winkels of shop je hier nu met 20% korting (t/m 12 mei). De adviesprijs is €16,99 per stuk.

Foundcealer sticks
Naast de oogschaduw, lanceert Bourjois de nieuwe Foundcealer sticks. Foundcealer!? Yes, de naam verklapt het misschien al: dit is een foundation en concealer in één. De sticks zijn dekkend en hebben een egale, semi-matte finish. Wanneer de sticks in aanraking komen met je huid worden ze vloeibaar en hebben een crèmige structuur, in tegenstelling tot veel andere foundationsticks. Ze zijn hierdoor dus gemakkelijk te blenden en doseren. Aan de achterkant van de stick vind je een blender ’kussentje', waardoor het aanbrengen onderweg supermakkelijk gaat. Ook deze sticks zijn dus, naast de 1 Second Eyeshadows, perfect om mee te nemen in je tas.

Tinten
De Foundcealer sticks zijn te koop in tien verschillende kleuren. Heb je een lichte huid? Dan is de donkere kleur zich ook perfect voor het shapen van je gezicht à la Kim Kardahsian.

foundcealer sticks bourjois
De Foundcealer sticks liggen al in de winkels of shop je hier. De adviesprijs is €18,99 per stuk.

Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook