News

Deze 2 'oude bekenden' doen weer mee aan Ex On The Beach: Double Dutch All Stars

De laatste twee nieuwe namen van kandidaten die meedoen aan Ex On The Beach: Double Dutch All Stars zijn gedropt. Enne, ze zijn waarschijnlijk niet onbekend voor je, want ze hebben allebei al een keer eerder meegedaan aan het programma. Lees snel verder welke twee oude bekenden weer meedoen aan Ex On The Beach: Double Dutch All Stars. 

Nog maar even en dan kunnen we weer genieten van alle juicy things die gebeuren in het nieuwe seizoen Ex On The Beach: Double Dutch All Stars. We hadden al eerder laten weten deze deze oud-kandidaten en oude bekenden weer terug zouden komen voor het nieuwe seizoen, maar vanaf vandaag zijn alle kandidaten van het nieuwe seizoen EOTB bekend. Deze twee 'oude bekenden' konden namelijk ook geen afscheid nemen van de tablet of terror. 

EOTB kandidaat: Renan
Renan, de Perzische prins, ken je misschien nog wel van het vierde seizoen van het programma. In dit nieuwe seizoen gaat hij de 'jerk-theory' proberen: ongeïnteresseerd overkomen, zodat de girls in de villa naar hem toe komen. Gaat dit hem lukken? 

eotb kandidaat renan

EOTB kandidaat: Alisa
Alisa was te zien in het tweede seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch. Toen werd ze verliefd op Bastiano, maar dat liep al snel stuk door jaloezie en ruzies. Dus in Ex On The Beach: Double Dutch All Stars gaat ze het nog een keer proberen. 

eotb kandidaat elisa

Ex On The Beach: Double Dutch All Stars is vanaf 19 mei iedere zondag te zien op MTV om 21:30 uur. 

Bron: MTV | Beeld: MTV

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook