Celebs

Deze Temptation Island verleidster werd al drie keer eerder gevraagd voor het programma

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Kim Kardashian volgt een studie Rechten, Hailey Bieber gaat voor neon haar, Lil' Kleine geeft gastartiesten een 'klein' cadeautje en Anna Nooshin en Nassim Zeta zijn al weken verloofd. 

Temptation Island verleidster eerder gevraagd voor het programma
Temptation Island verleidster Tisha werd sinds 2015 drie keer gevraagd voor het programma, maar vond zich toen steeds te jong. Bij de derde keer heeft ze toch ja gezegd. In een interview met Het Laatste Nieuws vertelt ze dat ze er nu wel klaar voor was. Tisha zegt: "Ik wil met mijn deelname een punt maken." Ook vertelt ze dat mocht het klikken met een man op het eiland, ze er helemaal voor gaat. 

temptation island verleidster

Anna Nooshin al langer verloofd
Afgelopen week kwam het nieuws naar buiten dat Anna Nooshin en Nassim Zeta verloofd zijn. Nassim had Anna gevraagd op Mauritius en ze hoefde niet lang na te denken. Maar volgens Koen Kardashian zijn de twee al een aantal weken verloofd. Zo plaatste hij vlak na de bekendmaking een screenshot van het FaceTime-gesprek op Instagram waarin Anna en Nassim hem vertelde dat ze verloofd zijn. Wij snappen het wel dat de lovebirds het voor zichzelf wilden houden.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Koen Pieter van Dijk (@koenkardashian) op

Lil' Kleine geeft 'klein' cadeautje aan zijn gastartiesten
Aanstaande zaterdag 11 mei staat Lil' Kleine maar liefst twee keer in Ziggo Dome. Tijdens het concert heeft hij verschillende gastartiesten en voor hen heeft hij een kleinigheidje gekocht. Althans, dat zegt de rapper zelf, maar het 'kleine' cadeautje kost per stuk ongeveer €10.00. Hij heeft namelijk voor Ronnie Flex, Frenna, Xander de Buisonjé en Yung Felix een Rolex-horloge gekocht. Bizar! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine) op

Kim Kardashian studeert Rechten
Kim Kardashian heeft in een interview vertelt dat ze een studie volgt om advocaat te worden. Ze loopt een stage bij een advocatenkantoor in San Francisco en hoopt in 2022 het examen af te ronden, zodat ze als advocaat door het leven gaat. Waardoor ze werd geïnspireerd om te beginnen met de studie? Het werk dat ze deed om Alice Marie Johnson vorig jaar vrij te krijgen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Hailey Bieber heeft neon haar
Neon is de trend van dit moment, maar Hailey Bieber gaat een stapje verder. Ze gaat niet voor neon-kleurige kleding, maar voor neon-kleurig haar! Er zijn foto's verschenen van een Adidas campagne waarin we Hailey zien met neon-geel haar en donkere uitgroei. Wij zijn benieuwd of Justin Biebers liefje de haarkleur alleen heeft vanwege de campagne of voortaan met dit nieuwe kapsel door het leven gaat. 

Bron: Cosmopolitan.com, Cosmopolitan.nl, Glamour.nl | Beeld: RTL

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook