Series & Films

Zo ziet Hagrid uit Harry Potter er in het echte leven uit

Ben jij een groot Harry Potter-fan, heb jij alle films al zes keer gezien en weet jij letterlijk alles over Harry Potter? Wacht maar tot je dit leest. Heb jij je weleens afgevraagd hoe de grote vriendelijke reus a.k.a. Hagrid uit Harry Potter er nou eigenlijk in het echt uitziet? Wij zochten het voor je uit.

Hagrid kennen we allemaal als de grote lieve reus sinds de eerste Harry Potter-film. Hoewel hij er ietwat kwaadaardig uitziet, blijkt niets minder waar en wordt het een van Harry's vrienden in de films. Maar wie speelt nou eigenlijk deze reusachtige vriend? Dat is niemand minder dan de Schotse Robbie Coltrane en hij ziet er in het echt een stuk minder eng uit ;-).

via GIPHY

Naast acteur is de 69-jarige Robbie ook nog eens komiek. In 2001 kreeg hij een belangrijke rol in de film From Hell en werd vervolgens echt bekend toen hij de grote rol van halfreus Rubeus Hagrid in de Harry Potterfilmreeks kreeg. Voor zijn bijdrage aan Harry Potter en de Steen der Wijzen kreeg hij in 2002 zelfs een BAFTA-nominatie voor beste mannelijke bijrol. Go Hagrid!

hagrid harry potter echt

hagrid harry potter echt

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved