Fashion

Modetrends 2019: deze trends zie je dit jaar overal

De dierenprintjes blijven we in 2019 nog heel veel zien (yay!), maar er komen ook weer heel veel modetrends bij dit jaar. Wil je alvast weten welke trends je dit jaar bij je favoriete winkels gaat spotten en misschien ook wel gaat dragen? We delen hieronder alle modetrends van 2019 én we hebben alvast wat items voor je geselecteerd, zodat ze straks ook al in je kast kunnen hangen. Helemaal fashionable het jaar beginnen! 

Modetrends 2019
Dierenprintjes, flared jeans en heel veel andere modetrends van 2018 blijven we dit jaar zien. Maar zoals ieder jaar komen er ook heel veel nieuwe trends bij. Wil je alvast goed voorbereid zijn? Lees dan maar verder, want dit worden de modetrends 2019. modetrends 2019 modetrends

Modetrends 2019: Neonkleuren
We zagen het al eerder voorbijkomen, maar de neonkleuren ga je dit jaar weer heel veel zien als we Prada moeten geloven. Veel influencers combineren de felle kleurtjes met elkaar. Vind je dit iets te heftig? Ga dan voor een neonkleurige trui en combineer deze met een zwarte broek bijvoorbeeld. Enne, je kan natuurlijk ook beginnen met neonkleurige accessoires. Zo blijft het nog een beetje veilig. 

 

 

Modetrends 2019: Tie-dye
De print uit de jaren '60 komt weer helemaal terug in modeland, maar deze is dit seizoen wel iets chiquer dan die van vroeger. Voor de dare devils hebben we op de catwalk al een tie-dye pak gespot, maar er zijn ook genoeg tops en accessoires met deze old skool print. 

 

 

Modetrends 2019: Bike shorts
Kim Kardashian werd vorig jaar al vaak gespot in de bike shorts, maar ook in 2019 gaan we deze sporty trend nog veel zien. Combineer ze met een oversized T-shirt en sneakers en you're ready to go.

 

Modetrends 2019: Franjes
Ook de franjes komen dit jaar weer terug van weggeweest. Tassen met franjes zal je veel zien, maar ook jassen, laarsjes, rokken en heel veel andere items. De cowboy look! 

 

 

Modetrends 2019: Schoenen met vierkante neus
Geen puntige schoenen, geen ronde schoenen, maar dit seizoen is de modetrend schoenen met een vierkante neus. Vooral de enkellaarsjes en hakken zie je in 2019 met een vierkante neus. Lekker back to the 90's!

 

Bron: Glamour.com, Vogue.com | Beeld: Gettyimages

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook