Series & Films

Dit is waarom je de nieuwe serie Judas op Videoland moet zien

Een paar jaar geleden schreef de zus van crimineel Willem Holleeder het boek Judas en nu is er ook de nieuwe serie Judas op Videoland. Heb je de serie over Astrid en haar leven met haar criminele broer nog niet gezien? Dit is waarom je Judas zeker op je lijstje moet zetten om te kijken. 

Op streamingdienst Videoland is nu de nieuwe serie Judas te zien, gebaseerd op het gelijknamige boek van Astrid Holleeder. In de zesdelige serie volgen we het leven van de familie van de bekende crimineel Willem Holleeder. Zijn zus Astrid probeert haar hele leven al los te komen van haar grote criminele broer. In Judas zien we zelfs dat ze haar broer gaat verraden bij Justitie samen met haar zus Sonja. Dit blijkt niet zo makkelijk door de angst die ze hebben door hun broer, maar uiteindelijk is het wel echt noodzakelijk om te doen. Je ziet ook flashbacks naar het verleden van de familie Holleeder en hoe de heftige jeugd van Astrid en Willem Holleeder was. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Linds (@rifkalodeizenastridholleeder) op

Cast Judas
Voor de serie Judas hebben ze een hele goede Nederlandse cast. Zo speelt Gijs Naber (Penoza) crimineel Willem Holleeder, Rifka Lodeizen speelt zus Astrid en zus Sonja wordt gespeeld door Marit van Bohemen. Marit bezocht voor haar rol in Judas zelfs één van de rechtszaken, om opnames te maken van de stem van Sonja. Ai... dat is natuurlijk heel erg verboden. Ook hebben de acteurs het Amsterdamse accent super goed onder de knie gekregen voor de serie, waardoor het allemaal nog realistischer wordt. 

Serie Judas op Videoland
Alle zes de afleveringen van de serie Judas zijn te zien op Videoland. Heb je geen Videoland, maar wil je de serie binnenkort kijken? Geen paniek! Ook RTL 4 heeft de zes afleveringen van Judas uitgezonden en kan je nu gratis terugkijken. Zo kan je rustig nog alle afleveringen bingen. Dus pak de popcorn er maar bij! 

Trailer serie Judas
Heb je de nieuwe serie Judas nog niet gezien op Videoland of op RTL 4, maar ben je wel heel erg nieuwsgierig? Check dan eerst alvast de trailer hieronder. Grote kans dat jij vanavond nog de serie Judas aan het bingen bent. 

Bron: Gids.tv, RTL | Beeld: Videoland

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook