Lifestyle

Zo ga je die vervelende januari dip tegen

De maand van cadeaus en feesten is voorbij, hallo januari. Uh-oh... De maand januari staat ook wel bekend als de meest deprimerende maand van het jaar. Meh. Heb jij ook vaak last van een januari dip? Vanaf nu niet meer, want met deze tips ga jij die januari dip tegen.

1. Clean up your mess
In de lente doen veel mensen aan een grote schoonmaak, maar waarom doen we dat eigenlijk in de winter niet? Hoog tijd om eindelijk je overvolle kledingkast uit te zoeken, je make-upstash onder handen te nemen en eens goed onder je bed te stofzuigen. Het zorgt ervoor dat je met een frisse start 2019 begint en ook in je hoofd voelt het gelijk een stuk opgeruimder na afloop. Love it!

2. Maak plannen met vriendinnen
Hoewel december voorbij is gevlogen, lijkt aan januari geen einde te komen... *zucht* Blijf daarom niet langer eenzaam op de bank zitten met die fleecedeken om je heen, maar plan leuke dingen met vriendinnen. Ga een dagje naar de Winter Efteling met je girlsquad, plan een romantische date met je lover of ga eens bij je opa en oma op de koffie. Zo gaat die 'vervelende' maand opeens een stuk sneller ;-).

3. Ga sporten
Januari is de maand van de goede voornemens. Staat sporten ook dit jaar weer op je lijstje met goede voornemens? #guilty. Voel je een dipje opkomen? Dan is dit hét moment om die sportschoenen uit de kast te halen. Blaas het stof van je sneakers of scoor een nieuwe sportoutfit en ga een lekker rondje hardlopen of er tegenaan in de sportschool. Wedden dat jij je hierna een stuk beter voelt? You can do it girl! 

tegen januari dip

4. Maak een wandeling
Ben jij niet zo'n sporter en zie jij jezelf echt niet zwoegen op de loopband van de sportschool? Geen probleem, ook een rondje wandelen kan een hele hoop goed doen. Trommel een paar vriendinnen op, sjaal om, muts op en gaan met die banaan. Kies een route door het bos of loop langs het strand om even heerlijk uit te waaien. De frisse lucht doet wonderen.

5. Plan een weekendje weg
Een leuke bezigheid om te doen in januari is het plannen van een weekendje weg. Niets is fijner dan er even tussenuit gaan, ook al is het maar voor een paar dagen... Boek een huisje aan zee of ga een lang weekend naar een zonnige bestemming. Hoe eerder je boekt, hoe beter. Want hallo, voorpret. Bye bye januari dip!

Beeld: Unsplash

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook