Celebs

Monica Geuze onhult of ze wel eens een trio heeft gedaan

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Monica Geuze beantwoordt bizarre vraag, een Riverdale-actrice verwijdert Twitter om een reden en Kim Kardashian ligt weer eens onder het vuur.

Heeft Monica Geuze een trio gehad?
In de laatste week van december plaatst Monica Geuze wel een heel gewaagde video... Ze riep haar fans op om haar vragen te stellen voor een Q&A en dit mocht zo gek mogelijk zijn. De raarste vragen mocht je stellen, vragen die je normaal nooit zou stellen. De vragen vielen over het algemeen alles mee volgens Monica zelf, maar er zat één vraag tussen waar we eigenlijk allemaal wel benieuwd naar zijn. Heeft Monica wel eens een trio gedaan? Je hoort het in de video hieronder.


Riverdale-actrice Lili Reinhart vertelt over haar mentale gezondheid
Lili Reinhart (beter bekend als Betty uit Riverdale) verwijderde onlangs haar Twitter, wat bij veel fans vragen opriep. Ze keerde terug op social media, maar deze keer om uit te leggen waarom ze haar account verwijderde. Fans dachten eerst dat het kwam door Elijah Daniel, een YouTuber die zijn ongezouten mening gaf over Riverdale, maar het had blijkbaar een hele andere reden. Ze zegt namelijk dat de website niet goed is voor haar mentale gezondheid. Ze laat weten dat ze Twitter heeft verwijderd vanwege haters die kritiek op haar hebben. Wij kunnen het ons wel voorstellen dat als je de hele dag haatberichten ontvangt, dat je er klaar mee bent. "Het voelt stom dat ik terug ben gekomen om dit uit te moeten leggen, maar er is zoveel negativiteit hier, dat ik wel iets móest zeggen. Dat is nou eenmaal hoe ik ben." You go girl!

Actrice bloemen blond

Kim Kardashian onder vuur door kerstlook van dochter North
De familiefoto van Kim Kardashian met haar hubby en drie kinderen heeft voor flink wat ophef gezorgd. Het zal ook eens niet... Op de foto schittert het gezin in hun mooiste outfits voor een kerstfoto, maar dat is nog niet alles. Voor het spectaculaire kerstfeest dat Kim en Kanye bij hen thuis gaven, mocht North dit jaar ook een laagje make-up op van haar moeder. De vijfjarige verscheen uiteindelijk met knalrode lippenstift op het kerstfeest.

Een beetje gek, aangezien Kim vorig jaar vertelde dat ze North pas op haar twaalfde make-up zou laten dragen. Kim hoefde niet lang te wachten tot de negatieve reacties haar overspoelde. Om alle drama rondom de foto de kop in te drukken reageerde Kim zelf. "Ze heeft het zelf uitgekozen hoor! Het is een speciale gelegenheid!", zei de moeder van North. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Bron: Grazia.nl, HLN.be | Beeld: Brunopress, GettyImages

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook