Lifestyle

Bye bye, Girlscene! Redacteur Romee neemt afscheid

Heel wat artikelen en chocoladerepen verder is het helaas tijd om afscheid te nemen van de tofste redactie van Nederland. De tijd is gevlogen. Ik weet nog als de dag van gisteren dat ik met trillende handjes aan de Girlscene-tafel schoof als stagiaire. Man man, wat was dat spannend. Nu, 1,5 jaar later, verlaat ik toch echt met pijn in mijn hart het Girlscene-team. 

Na mijn stage bij Girlscene kon ik nog geen afscheid nemen en mocht ik vrolijk verdergaan met het tikken van artikelen. Ondertussen heel wat artikelen verder, is het voor mij tijd om afscheid te nemen van de gezelligste redactie van Nederland. Eén ding is zeker: ik heb een supertoffe tijd gehad. Af en toe was het een kippenhok, maar ook de hemel op aarde. Geen grap, want de chocoladerepen vliegen je om de oren. 

Elke week maakte ik een wereldreis om de leukste artikelen voor jullie te schrijven, maar dat was het dik en dubbel waard. Jeetje, wat heb ik veel geleerd in zo’n korte tijd en daar wil ik de Girlscene squad ontzettend voor bedanken. Nu is het tijd om het laatste stukje van mijn studie af te maken en ik zal altijd met een dikke glimlach op mijn gezicht terugdenken aan de toptijd bij Girlscene. 

Lieve meiden, ik hoop dat jullie hebben genoten van alle artikelen die ik met liefde en plezier voor jullie heb geschreven. Ohja, en wat ik ook heel zeker weet: I’m gonna miss it! Bye bye girls. 

View post on Instagram
 

 

Must reads 👀