News

Dit zijn de 5 rijkste sterren van Amerika

Het einde van 2018 is in zicht en dan worden er natuurlijk altijd allemaal top tien lijstjes naar buiten gebracht. Zo is er bijvoorbeeld ook een lijst met wie in 2018 de rijkste sterren zijn in Amerika. Ook zo nieuwsgierig welke celebs er dit jaar veel geld hebben verdiend? Check dan hieronder de lijst met de rijkste sterren van Amerika van 2018. 

We kunnen alweer bijna Happy New Year schreeuwen, maar eerst blikken we nog even terug op 2018. Vandaag met een lijst met de rijkste sterren van Amerika, want die werd gisteren gedeeld door Forbes. Ja ja, want deze vijf famous mensen hebben het afgelopen jaar genoeg geld binnengehaald. Enne, natuurlijk staat er iemand van de Kardashians/Jenners ook in deze top vijf. 

Top 5 rijkste sterren 2018
Jep, Miss Kylie Jenner staat in de top vijf rijkste sterren van 2018 volgens de Forbes America’s Wealthiest Celebrities in 2018 lijst. Kylie Jenner (21 jaar!) heeft een vermogen van 900 miljoen dollar en dat zorgt voor een plekje in de top vijf van deze lijst. Wow! Voor een hoger plekje in de lijst moet de 21-jarige Jenner nog wel wat meer verdienen. De rijkste persoon is namelijk filmproducent George Lucas (5,4 miljard dollar). Op nummer twee staat Steven Spielberg (3,7 miljard dollar) en de nummer drie en vier zijn Oprah Winfrey (2,8 miljard dollar) en Michael Jordan (1,7 miljard dollar). Kylie deelt de plek met Jay-Z, want hij heeft ook een vermogen van 900 miljoen euro. Maare, dat betekent dat Miss Jenner dus wel de jongste rijkste ster van Amerika is. You go girl! 

View post on Instagram
 

Bron: Forbes, RTL Boulevard | Beeld: Gettyimages 

Must reads 👀