News

Harry Potter-fans opgelet: Op Valentijnsdag kan je dineren in de grote zaal van Zweinstein

Gelukkig hebben we eerst nog kerst en oud & nieuw, maar voor je het weet is het alweer Valentijnsdag. De dag voor alle love birds onder ons. Wil je jouw lover dit keer echt eens goed verrassen met een leuke date op Valentijnsdag? Ga dan 14 februari dineren in de grote zaal van Zweinstein. Enne, als je single bent neem je gewoon je bff mee naar het Harry Potter-diner. Lees hieronder alle details.  

Lijkt het jou geweldig om voor één keer het gevoel te krijgen dat je in de magische Harry Potter-wereld woont? Van 14 februari t/m 16 februari kan dat! Speciaal voor Valentijnsdag wordt er een Harry Potter-diner georganiseerd en jij kan daar bij zijn met je lover of best friend. Je moet voor dit speciale Valentijnsdiner wel even diep in je buidel tasten, want een tafel voor twee kost maar liefst €550! Maare, dan krijg je wel een voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht en er wordt een foto gemaakt van jullie twee. Zou het eten er net zo fantastisch uitzien als in de Harry Potter maaltijden in de films? 

Harry Potter-diner Valentijnsdag
Naast het heerlijke diner krijg je ook een tour door de Warner Bros Studio en breng je een bezoekje aan de filmsets van Harry Potter. Op Platform 9 ¾ kunnen jullie nog genieten van een heerlijke love potion, terwijl jullie de kostuums van de allerlaatste scene van Harry Potter bekijken. Nu maar snel al die galjoenen bij elkaar sparen voor het Valentijnsdiner in de grote zaal. Bekijk hieronder het magische menu!

Bron: Pretty52 | Beeld: GettyImages, Warner Bros Studio

 

 

Must reads 👀