News

Eindelijk: Ronnie Flex en Famke Louise bevestigen relatie in nieuwe videoclip

Het heeft ons ongeveer het hele jaar bezig gehouden: Hebben Ronnie Flex en Famke Louise nou een relatie? Verschillende foto’s  en video’s gingen rond en ook zijn ze meerdere malen zoenend gespot, maar zelf houden beiden hun lippen nog steeds stijf op elkaar. Vandaag lanceerden Famke Louise en Ronnie Flex een kerstnummer waarin dan eindelijk alles duidelijk wordt. Bekijk de clip (en relatiestatus) hier.

Kerstnummer Ronnie Flex en Famke Louise
Alleen door jou, dat moet de nieuwe kersthit worden als het aan Ronnie Flex en Famke Louise ligt. De echte fans zaten middernacht klaar, want om stipt 00:00 uur werd het kerstnummer gelanceerd. Beluister hier het nummer via Spotifty. 

Alleen door jou voelt het als kerst
*En m’n hart gaat, klik-klok, klik-klok, klik-klok, klik*. Well, de meningen zijn verdeeld over het nummer, maar eerlijk is eerlijk: catchy is het wel. Natuurlijk hoort er bij een nieuwe single ook een videoclip en daar waren wij met smart op aan het wachten en dat was niet helemaal zonder reden. Famke Louise en Ronnie Flex verklappen namelijk ein-de-lijk hun relatiestatus in de nieuwe videoclip verklapte Ali B, de manager van Famke Louise, afgelopen week.

Famke Louise en Ronnie Flex hebben een relatie
Het komt niet zomaar uit de lucht vallen, maar het kerstnummer ‘Alleen Voor Jou’ bevestigt dan toch eindelijk alle geruchten. Famke Louise en Ronnie Flex zijn een koppel, dat bevestigen ze zelf met een zoen op het einde van hun nieuwe videocip. Cute! De songtekst van het kerstnummer bestaat uit teksten als: ‘Alleen door jou voelt het als kerst’, ‘Baby ik smelt voor jou’ en ‘Ik heb echt niks anders nodig’ en alsof dit nog niet genoeg zei werden de twee gisteravond bij het concert van Mariah Carey zoenend gespot. Hèhè, the word it out. Nu kunnen we weer verder met ons leven ;-). We wensen Ronnie en Famke heel veel geluk samen! ♥

Bekijk hieronder de clip.

Watch on YouTube

View post on Instagram
 

Beeld: Brunopress

Must reads 👀