News

Monica Geuze ontvangt bizarre haatcomments en dit is de reden

2

'Je bent een azijnzeiker', 'racist' en 'bitch' zijn comments die Monica Geuze afgelopen week ontving naar het plaatsen van iets op social media. In haar vlog leest ze alle comments voor en het gaat er hard aan toe... Benieuwd waarom ze deze comments ontving? Lees snel verder.

Monica Geuze ontvangt berg haatcomments
Sinterklaas is weer in het land, dus dat betekent dat de Zwarte Pieten-discussie weer het onderwerp van de dag is. Of je nou voor of tegen Zwarte Piet bent, op social media kun je maar beter je mond houden... Dit blijkt wanneer Monica Geuze haar mening over Zwarte Piet deelt op Instagram. Ze ontvangt de ene na de andere haatcomment in haar inbox en deelt de reacties in haar vlog. 

Stop online pesten
Deze maand deed Girlscene onderzoek naar online pesten en de resultaten waren schokkend. Benieuwd? Je leest het hier

Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

2 reacties

  • 5 maanden geleden Miss Melanin

    Respecteer elkaars mening en hou rekening met elkaar. Respect voor de mensen die dat wel kunnen🙏💖

  • 5 maanden geleden Miss Melanin

    Echt belachelijk dat je niet gewoon je eigen mening kan uiten zonder dat mensen je gelijk haten! Als zij het racistisch vindt of denkt dat er gewoon een verandering in kan komen, dan is het gewoon haar eigen mening. Als je daar boos om wordt of moeite doet om haar uit te schelden in haar dm dan ben je heel erg kleuterachtig! Niet alleen omdat jij iets niet racistisch vind betekend dat niemand anders het racistisch kan of mag vinden.

  1. 1