News

Pizza lovers opgelet: deze kersttrui wil je hebben

Zoek je nog een goede outfit voor tijdens het kerstdiner en ben je een echte pizza lover? Zoek niet verder, want we hebben de perfecte kersttrui voor je gevonden. Enne, het heeft natuurlijk iets te maken met je favoriete eten: PIZZA! Zelf geen pizza-fan? Deze kersttrui is ook het perfecte kerstcadeau om te geven aan een andere pizza lover.

Misschien staat pizza niet op het menu tijdens het kerstdiner met je familie, maar als echte pizza lover wil je dit het liefst wel natuurlijk. Geen paniek, want vanaf nu heb je tijdens kerst toch nog een beetje je lievelingseten in de buurt, namelijk op je kersttrui! Jep, Boohoo.com verkoopt nu kersttruien met pizza's erop en die wil je hebben! 

Pizza kersttrui Boohoo.com
De pizza kersttruien van Boohoo.com zijn er in het grijs en in het zwart. Ook al zijn de kersttruien er alleen voor mannen, dat houdt ons niet tegen om ze te dragen. Ben je zelf geen pizza lover, maar je boyfriend bijvoorbeeld wel? Dan heb je meteen een perfect cadeau voor de feestdagen, want de trui is maar €14. Trek je liever een andere leuke outfit aan tijdens de feestdagen? In dit artikel vind je genoeg inspiratie. 

kersttrui pizza boohoo.com

Bron: Pretty52 | Beeld: iStock, Boohoo.com

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook