News

Deze Temptation-ster is veroordeeld voor diefstal

Dat de Temptation-sterren niet allemaal lieverdjes zijn wisten wij al. Zo racete Mezdi roekeloos over de snelweg en werd Alex veroordeeld voor een vechtpartij. Dit keer geen snelheidsboete of een vechtpartij. Nee, deze Temptation-ster werd veroordeeld voor diefstal en de straf is niet mis…

Temptation-ster is veroordeeld voor diefstal
Hoewel Temptation Island al lang is afgelopen, zijn we de kandidaten nog niet vergeten. Hoewel de ene Temptation-ster net is bevallen is van een kind, kwam een andere Temptation-ster vandaag wat minder positief in het nieuws… Verleidster Yana Daems (derde van rechts op de foto) is namelijk veroordeeld voor diefstal. De verleidster heeft in december 2016 een handtas gestolen in een kroeg in België. 

temptation ster diefstal

Diefstal
Op de bewakingsbeelden was duidelijk te zien dat Yana een zwarte handtas op de grond zag liggen en die mee naar buiten nam. Ze ging er met de inhoud vandoor en dumpte vervolgens de tas. Haar ‘excuus’? Ze dacht dat de handtas van haar vriendin was die buiten op haar stond te wachten. De tas gooide ze weg omdat ze nog een appeltje met haar had te schillen door iets in het verleden. Yeah right.

View post on Instagram
 

De straf
Yana is door de rechtbank veroordeeld tot een taakstraf van 50 uur voor het stelen van de tas.

Bron: RTL Boulevard

Must reads 👀