News

OMG: Er bestaan nu marshmallow M&M’s

Het koude weer komt er (eindelijk!) aan, het wordt weer vroeg donker en dus tijd voor heerlijke Netflix-avondjes op de bank met een kop thee en een lekkere snack. Zijn M&M’s ook jouw lievelings tijdens zulke avonden? Dan is er nu een nieuwe smaak en die wil jij zeker wel een keer proeven: de M&M’s hot cocoa met marshmallow-smaak. 

Marshmallow M&M’s
Ben jij groot fan van M&M’s tijdens een filmavondje? Dan wil jij voortaan geen blauwe, gele of bruine zak met M&M’s, maar de M&M’s met marshmallow-smaak. Ja je leest het goed: marshmallow-smaak. M&M’s komt dit jaar met een winterse smaak (zelfs de verpakking ziet er heel erg Christmassy uit) en die is perfect voor bij je kop thee. Of nog beter: je warme chocolademelk. In een zakje zitten M&M’s van witte chocolade en melk chocolade en de binnenkant smaakt naar marshmallow. Mmmm, M&M’s en warme chocolademelk in één. 

View post on Instagram
 

Jammer genoeg zijn de marshmallow M&M’s alleen te verkrijgen bij Target en ze verzenden niet naar Nederland… Maar fingers crossed en wie weet zijn ze ook snel te verkrijgen in ons land. Tot die tijd moeten we maar genieten van de gewone M&M’s met een kop hot choco. En mocht je toevallig een Target bezoeken? Inslaan dan maar! 

Bron: Instagram @candyhunting | Beeld: Unsplash 

Must reads 👀