Celebs

7 bizarre kerstcadeaus die celebs aan elkaar hebben gegeven

Terwijl wij wekenlang bezig zijn met leuke én betaalbare kerstcadeautjes shoppen, hebben celebs het een stuk makkelijker. Hun bankrekening is (jammer genoeg) gewoon iets meer gevuld en dat zorgt ervoor dat ze soms de meest bizarre kerstcadeautjes aan elkaar geven. Check de meest bizarre kerstcadeautjes die celebs aan elkaar geven hieronder. Warning: het is erg jaloersmakend! 

Wij zijn al blij als we superleuke budget cadeautjes kunnen scoren voor al onze friends en familie. Maar die kerstcadeaus stellen niks voor vergeleken die van de celebs. Die zijn gewoon echt om jaloers van te worden. Auto’s, paarden, designertassen en ga zo maar door. Check de meest bizarre kerstcadeaus van celebs hieronder. 

1. Een pony
Als klein meisje droomde wij van een eigen paard, maar Lady Gaga krijgt er gewoon één met kerst van haar platenlabel. WOW. 

View post on Instagram
 

2. Een designertas met kunstwerk
Een designertas cadeau krijgen met Kerst zou echt fan-tas-tisch zijn, maar Kim Kardashian krijgt gewoon een Hermès-tas met kunstwerk erop. Een ‘gewone’ designertas heeft ze natuurlijk al wel genoeg en is een beetje saai. 

View post on Instagram
 

3. Een pizza onesie
Onesies zijn geweldig in de winter, maar een pizza onesie is al helemaal fab. Miley Cyrus kreeg dit geweldige kerstcadeau van haar ex lover Patrick Schwarzenegger *heart eyes*. Pizza onesie aan, een pizza erbij en je kerstvakantie is compleet. Nu nog een vriendje die dit geeft met Kerst. 

View post on Instagram
 

4. Twee lamborghini’s 
Kim Kardashian gaf tijdens de eerste Kerst van North een Lamborghini aan haar man én dochtertje. Jep, North kreeg een speelgoedversie die precies leek op de nieuwe auto van haar papa. 

View post on Instagram
 

5. Een vintage auto
Niet alleen Kanye West kreeg een bizar groot cadeau met Kerst, ook zijn schoonmoeder Kris Jenner kreeg van haar kids een auto als kerstcadeau. 

View post on Instagram
 

6. Een ‘verlovingsring’ 
Iedereen werd helemaal crazy na het zien van het kerstcadeau dat Kylie Jenner ooit kreeg van haar ex Tyga. Ze kreeg van haar toenmalige boyfriend een hele grote ring en natuurlijk dacht iedereen dat ze verloofd waren. Maar dat was niet het geval. 

View post on Instagram
 

7. Een privéjet
Justin Bieber kreeg van vrienden een privéjet met kerst. Dat zijn nog eens gulle vrienden… 

View post on Instagram
 

Bron: Seventeen.com, Flair.be | Beeld: BrunoPress

Must reads 👀