Fashion

9 kleuren nagellak die je deze winter sowieso moet proberen

Bye summer... hello winter! De winter is een perfect excuus om te experimenteren met nieuwe kleurtjes nagellak. De warme, donkere en glitter kleurtjes zijn ideaal voor dit koude en grijze weer. Stap uit je comfortzone met een gewaagd lakje op je nagels. Hoe? Wij hebben speciaal voor jou de negen leukste kleuren nagellak voor deze winter op een rijtje gezet.

1. Dieprood
Dieprood schreeuwt feestdagen op je nagels. Ook is dit een leuk kleurtje voor elk feest waar je voor bent uitgenodigd. Rood is altijd goed, want het oogt super classy. En dat niet alleen, het is ook nog eens hartstikke sexy.

Dieprode nagellak, Douglas | €12,23

2. Donkerblauw
Donkerblauw met subtiele glitters in je nagellak is een echte musthave deze winter. Met koud weer is een donker kleurtje extra winters. En dat subtiele glittertje maakt je look iets speelser en vrolijker.

Donkerblauwe nagellak , Douglas | €13,50

3. Felrood
Wowsaaah! Felrode nagellak trekt lekker de aandacht, maar het is ook een echte feestkleur. Wat dacht je van Sint en kerst? Allebei hartstikke rood! Daarbij is rood ook nog eens super romantisch. Heb je binnenkort een date? Deze kleur maakt je outfit helemaal af!

Felrode nagellak , Douglas | €13,50

4. Burgundy
Burgundy is het zusje van de dieprode kleur. Dit is één van de meest populaire kleuren dit najaar en mag dus zeker niet ontbreken in jouw wintercollectie. Burgundy is heel comfy, want je kunt er ongeveer elke kleur mee combineren. En... burgundy is poepiechic. Perfect voor het kerstdiner bij je schoonouders. 

Burgundy nagellak, Douglas | €10,15

5. Lavendel
Ook de pastelkleuren zijn dit seizoen weer terug. Niet alleen in je kleding, maar ook op je nagels. Lavendel is perfect om de donkere winter een beetje op te fleuren daarbij matcht het goed met andere kleuren. Ben je klaar met het donkere weer en die donkere tinten? Dan is lavendel een topkeuze voor jou.

Lavendel nagellak, Douglas |€3,99

6. Nude roze
Nude roze, de naam zegt het al: hoe sexy?! Het is een zachte pastelkleur die je goed kunt combineren met andere kleuren. Net zoals de lavendel kleur is dit een goede kleur om je donkere outfit op te vrolijken en je look een zachtere uitstraling te geven.

Nude roze nagellak, Douglas | €10,15

7. Donkergroen
Donkergroen is dit najaar helemaal hot. We ruiken bijna de dennennaalden al! Haal die kerstdecoratie maar tevoorschijn!

Donkergoene nagellak, Bol.com | €17

8. Donkerbruin
Bruin is een echte aardekleur. Deze kleur straalt niet echt een kerstsfeer uit, maar komt wel veel terug in de natuur in het winterseizoen. Bruin kan je goed combineren met veel kleuren zoals bordeauxrood en nudes. Wil jij je hot chocolate bruine nagels extra opfleuren? Doe er een glittertje overheen.  

Donkerbruine nagellak, Douglas | €3,99

9. Zilveren glitters
December is een regelrechte partymaand en een glittertje op je nagels past daar perfect bij. Een beetje glitter en glam op je nagels en je bent helemaal klaar voor je kerstfeest.

Zilveren nagellak, Douglas | €9,17

Bron: Cosmopolitain.com, Glamour.com, Harpersbazaar.com |Beeld: iStock

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook