News

OMG! HEMA verkoopt nu regenjassen voor je hond

Als het regent, sla je negen van de tien keer dat blokje om met je hond over. Dat wil je je oogappeltje toch niet aandoen? Vanaf nu wel, want HEMA verkoopt regenjassen speciaal voor je hond! Zo voelt jouw Luna geen druppel van de regen en ziet hij er mega fashionable uit. Ga snel naar HEMA en dan doe jij binnenkort regendansjes met je hond. 

Vanaf nu heb je nooit meer een excuus om je hond niet uit te laten als het regent. HEMA heeft niet alleen leuke regenjassen voor jou, maar ook voor je hond. Zo loopt jouw viervoeter er hartstikke hip bij en komt er een druppel op zijn of haar zachte vacht. Geef toe, je hebt altijd al je hond (of kat) kleding aan willen geven. 

View post on Instagram
 

Kijk hoe schattig! Een lekker opvallend geel jasje met sterren, daar kleed je met alle plezier je hond mee aan. Als jij er fashionable bijloopt, kan je hond natuurlijk niet achterblijven. Voor €5,60 heb jij de hipste hond die er bestaat. Groot of klein het kan allemaal, want de regenjas is er in de maten S, M en L. Waar wacht je nog op? Bestel hier de regenjas. 

Bron: HEMA.nl | Beeld: 

 

Lees ook: Bristol kortingscode nog meer voordeel op lage prijzen

Must reads 👀