Lifestyle

Nieuwe stagiaire: Floor

Hi lieve meiden van Girlscene. Graag stel ik mezelf even voor. Ik ben Floor en vanaf vandaag loop ik vijf maanden stage op de redactie van Girlscene, hoe leuk! Ik volg Girlscene al jaren en nu zit ik zelf achter het bureau. Super spannend, maar heel leuk dat ik nu onderdeel ben geworden van dit gezellige team! 

Ik zal wat meer over mezelf vertellen. Ik ben Floor, ook wel Flup of Flo genoemd. Over twee weekjes loop ik alweer 23 jaar rond op deze aardbodem. Mijn studie Film- en Literatuurwetenschappen heb ik zo goed als afgerond en daarnaast heb ik de minor Journalistiek en Nieuwe Media gevolgd. Toen ik het onderdeel stage voorbij zag komen dacht ik gelijk aan Girlscene! Zoals jullie wel kunnen raden hou ik enorm van fashion, interieur en beauty, en kan ik helemaal wild worden van een IKEA showroom of de nieuwste collectie van ZARA.

Ik ben geboren in Middelburg, een echte Zeeuwse dus! Ik woon nu drie jaar in het mooie Leiden, samen met drie huisgenootjes. Mijn vriend (ook een Zeeuw) woont ook in Leiden, handig he 😉 Oja, ik ben mega fan van chocola. Ik werk daarom ook bij de Chocolate Company. Mijn cravings worden nog elke keer op de proef gesteld. Hoe mijn ideale avond eruit ziet? Dat kan twee kanten op. Heerlijk op de bank met een theetje en mijn favoriete serie (bingewatch is my middle name), of een feestje pakken om lekker te dansen. Ik ben gek op reisjes maken (wie niet), en ik heb ook al veel mooie steden en landen gezien.

Typisch Floor:

♥ Ik maak mijn eigen granola (delicious!)

♥ Mijn shopverslaving

♥ Mijn kamer krijgt elke paar maanden een metamorfose

♥ Naar de supermarkt lopen is ook een work-out

♥ Besluiteloosheid. Ik kan gewoon niet kiezen

♥ I love toetjes!

Ik kijk enorm uit naar de komende maanden op de redactie. Ik hoop veel te leren en ik ga mijn best doen om leuke artikelen voor jullie te schrijven. Tot snel meiden!

Liefs, Floor 

Must reads 👀