Lifestyle

12 herkenbare dingen tijdens de warmste dagen van het jaar

Het weer in ons kikkerlandje is vaak onvoorspelbaar, maar eindelijk zijn daar de tropische temperaturen die in een zomer thuishoren. Het is niet nodig om iedere dag twijfels te hebben over de lengte van je broek of mouwen, want het wordt tóch mooi weer. Yas! Een hittegolf is misschien iets te veel van het goede en bijna niet uit te houden, een troost is dat we bijna allemaal hetzelfde voelen en meemaken. Ben jij al benieuwd dit zijn ze!

1. Elke ochtend sta jij uren voor de kast, omdat je geen idee hebt wat je aan moet doen. Warm weer, koud weer, zon of regen? Aaaahh, the struggle is real!

2. We roepen al dagen dat het zó ontzettend warm is buiten, er valt gewoon altijd iets klagen.

3. Je weet pas echt dat het zomer is als álle ventilatoren uitverkocht zijn... oeps!

4. Tijdens de zomer heb je veel meer was dan normaal, op een dag draag jij wel drie(!) verschillende tops. thanks a lot zweet.

5. Je bent mega moe, meer dan normaal en je doet het liefste dan ook he-le-maal niks. Een dutje in de tuin klinkt als muziek in de oren.

6. In de winter hoop je stiekem op sneeuwvrij van school en in de zomer... tja wanneer is het zó warm dat we niet meer naar school hoeven? En zou hierover een wet bestaan? 

warme zomer herkenbare dingen

7. Waar je in de winter mega veel vreetbuien hebt en vaak te weinig drinkt, zijn de rollen tijdens extreme warmte omgedraaid. Het kost zó veel moeite om goed te eten en je vraagt je vaak genoeg af of een ijsje als avondeten ook een optie is. Haha!

8. Heb je een vriendje? Dan moet jij enorm afzien deze dagen. Lekker knuffelen, aan hem hangen of seks zit er helaas niet zo vaak in als normaal. Too bad! Van één kus plakken jullie lippen al aan elkaar vast.

9. Slapen is een hel en alleen met een beetje hulp van een geliefde airco óf 'arko' (alle ramen kunnen open), lukt het nog om een oog dicht te doen. Ellende!

10. 's Ochtends bespaar jij enorm veel tijd, want make-up dragen en de heetste temperaturen van het jaar gaan niet zo goed samen. Gebruik zo min mogelijk make-up en lees hier hoe je dit het beste aanpakt.

11. Jouw angst voor enorme zweetplekken is absoluut aanwezig, je kunt nergens meer naartoe zonder een sweatproof plan. Want natte ruggen en vieze plekken op je kleding is het laatste waar je zin in hebt. Op zoek naar tips? Je leest ze hier!

12. Je hebt elk moment van de dag zin in een ijsje. Waterijsjes en eentje van de ijssalon zijn je favoriet, helaas is je blijdschap om een ijsje vaak van korte duur... aangezien deze met de seconde meer en meer smelten. Dat wordt in een recordtempo ijsjes naar binnen werken! ;-)

Bron: Flair, Upcoming | Beeld: Unsplash

 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook