News

Met deze smartphone maak jij de perfecte vakantiefoto’s

Yay! Onze favoriete maanden zijn ein-de-lijk aangebroken. Hallo vakantie! Heb jij je koffers al gepakt? Niet alleen zorgt een vakantie voor hele fijne herinneringen, ook leggen we het liefst zoveel mogelijk vast in foto’s en filmpjes om thuis je vakantie nog eens te beleven en je vriendinnen jaloers te maken. Er bestaat nu een telefoon met maar liefst drie(!) camera’s die jouw vakantiekiekjes perfect vastlegt.

Vakantiefoto’s maken
Ben jij op vakantie altijd degene die de foto’s maakt, maar heb jij geen zin in gesleep met camera’s en zware lenzen? Dan hebben wij nu de perfecte oplossing. Er bestaat namelijk nu een smartphone met maar liefst drie(!) camera’s die jouw vakantiekiekjes in hoge kwaliteit vastlegt. We hebben het over de Huawei P20. Zoals jullie misschien via Instagram al hebben gezien was Girlscene’s Roos afgelopen week samen met Huawei in Ibiza om deze smartphone uitgebreid voor jullie te testen.

huawei p20 vakantiefoto's

Wat zie ‘ie er cool uit hè? Niet alleen van de buitenkant ziet deze telefoon er tof uit… Hij maakt ook nog eens haarscherpe foto’s en daar hoef je geen pro voor te zijn ;-). Het klinkt misschien ietwat ingewikkeld dat de Huawei P20 drie camera’s heeft, maar door de ingebouwde AI-assistent helpt en ondersteunt de smartphone de creativiteit om de perfecte (vakantie)foto te maken. Hieronder alvast wat ‘vakantie’kiekjes gemaakt door Roos.huawei p20 vakantiefoto's

Verkrijgbaarheid
Wat een plaatjes, niet? Wij krijgen spontaan zin om op vakantie te gaan! De telefoon ligt al in de winkels en is verkrijgbaar in de kleuren Black, Midnight Blue en (onze favoriet!) Twilight.

 

Lees ookTe gekke prijzen met de Mediamarkt kortingscode