News

Oh la la! Dit zijn de eerste beelden van Joshua in Adam zkt Eva VIPS

Helaas is er een einde gekomen aan Ex on the Beach Double Dutch en ook onze guilty pleasure Temptation Island VIPS loopt alweer op zijn einde… Nooooo! Waar moeten we dan straks naar kijken? Niet getreurd, het volgende, ietwat foute programma, programma staat alweer voor je klaar. De Adam zkt Eva VIPS opnames zijn in volle gang en deelnemer Joshua showt de eerste ‘pikante’ beelden.

Joshua in Adam zkt Eva VIPS
Baal jij nog steeds dat de laatste aflevering van Temptation Island voorbij is en mis jij je temptations Joshua en Gino stiekem nog steeds? Dan is vandaag jouw lucky day. Zoals we allemaal al weten doet Temptation’s Joshua binnenkort mee aan Adam zkt Eva VIPS en de opnames in de Filipijnen zijn in volle gang bezig. Joshua is de beroerdste niet en deelt met zijn volgers de eerste beelden en dat vinden wij natuurlijk helemaal niet erg.

joshua adam zkt evajoshua adam zkt eva

joshua adam zkt eva

De deelnemers zitten op dit moment in de Filipijnen voor de opnames van het programma en wij kunnen natuurlijk niet wachten tot het op televisie wordt uitgezonden. Komen we er eindelijk achter of ‘ie echt zo groot is als Megan beweert?

Must reads 👀