News

YAS! Primark verkoopt nu deze Urban Decay Naked palette dupes

Als wij één oogshaduwpalette uit onze make-upcollectie moeten kiezen om de rest van ons leven te gebruiken, welke is dat dan? Dit lijkt voor veel meiden misschien een onmogelijk vraag, toch moesten wij hier niet heel lang over nadenken. Dit moet ongetwijfeld één van de Urban Decay Naked palettes worden. De perfecte highlighter, een donkere kleur voor in de crease en genoeg kleuren om te combineren. Wij zijn fan. Helaas zijn de paletten wel aan de prijzige kant en komt Primark met een bijna identiek palette. Zou ‘ie net zo goed zijn?

Primark Urban Decay dupes
Droom jij ook regelmatig weg bij de prachtige oogschaduwpaletten van Urban Decay? Van Naked 1 en 2 tot Naked Heat, stuk voor stuk zijn het de pareltjes in een make-upstash. Helaas leg je voor een oogschaduwpalette van Urban Decay al gauw zo’n €55 neer en dat is een flinke smak met geld voor een oogschaduwpalette. Gelukkig is daar onze favoriete fashionketen Primark, die nu oogschaduwpaletten verkoopt die wel héél erg veel lijken op de Urban Decay Naked palettes. Bekijk de eerste beelden hieronder.

View post on Instagram
 

Verkrijgbaarheid
Zeg nou zelf, deze oogschaduwpaletten lijken sprekend op de Urban Decay-paletten? Zou Primark stiekem even hebben gespiekt ;-)? Hoe dan ook, wij vinden het helemaal niet erg! Deze paletten liggen namelijk voor een fractie van de prijs in de Primarkwinkels. Scoor al een Urban Decay dupe voor €6. Go and get it!

Lees ook: Conrad kortingscode voor 7,50 euro extra korting!

Must reads 👀