Celebs

Hoe gaat het nu met That's So Raven?

Vroeger wilde wij allemaal de gave van Raven hebben. Raven kon af en toe in de toekomst kijken door een beeld in haar oog. Zo overleefde zij haar middelbare schooltijd. Onze favoriete serie eindigde helaas in 2007, maar gelukkig kwam Raven's kleine broertje Cory met een spinoff 'Cory in the House' waardoor we nog iets langer konden genieten van deze kleine herrieschopper. Maar hoe gaat het nu met cast van That's So Raven? Girlscene zocht het voor je uit.

Je wist waarschijnlijk niet dat Raven in het echt ook gewoon Raven heet. En dat Disney Channel normaal gesproken een tv-serie niet meer dan 65 aflevering laat maken. Maar door het grote succes 'That's So Raven' er wel honderd heeft mogen maken! 

hoe gaat het nu met thats so raven

Zo zag de familie van Raven er in deze geweldige tv-serie uit:

hoe gaat het nu met thats so ravenEn zo zien de acteurs er nu uit:

Raven-Symoné Christina Pearman (Raven)
Raven is 32 jaar oud en is al haar hele leven (letterlijk) actrice. Ze speelde als baby al in een advertentie en kreeg toen speelde toen ze drie jaar oud was Olivia in 'The Cosby Show'. Toen Raven 18 was kreeg ze haar eigen show 'That's So Raven'. Daarnaast heeft Raven ook een zangcarrière en heeft ze een aantal eigen albums uitgebracht waaronder 'This Is My Time'. 

hoe gaat het nu met thats so ravenhoe gaat het nu met thats so raven
Orlando Brown (Raven's beste vriend Eddie)

Orlando is nu 30 jaar en scheelt dus maar twee jaar met Raven. Naast zijn rol in onze favoriete show had Orlando ook nog vaste rollen in onder andere de televisieseries 'The Proud Family' en 'Fillmore!'. Orlando is niet verder gegaan met acteren, maar is al een aantal keer gearresteerd voor illegale handelingen. En hij heeft zelfs een tattoo van Raven in zijn nek laten zetten.

Anneliese van der Pol (Raven's bff Chelsea)
Wow! Chelsea in deze Amerikaanse serie is gewoon een Nederlandse actrice. Anneliese is namelijk geboren in Naaldwijk en is verhuisd naar Amerika toen ze drie jaar oud was. Naast haar rol in That's So Raven ken je haar waarschijnlijk ook wel als Ronnie uit de Nederlandse versie van de tv-serie 'Shake It Up'. Anneliese heeft ook een aantal theater rollen op haar naam staan, en heeft een paar eigen singles gemaakt.

Kyle Massey (Raven's broertje Cory)
Kyle heeft in heel wat Disney Channel series gespeeld. Zoals in 'Life is Ruff' en 'American Dragon: Jake Long'. Zijn rol als Cory in That's So Raven was zo geliefd door de kijkers, dat hij zelfs zijn eigen show heeft gekregen 'Cory in the House'. Kyle is nu 26 jaar.

 

Een bericht gedeeld door Young Massey (@kylemassey) op

hoe gaat het nu met thats so raven
Rondell Sheridan (Raven's vader Victor)
Rondell is inmiddels als 59 jaar en is naast acteur ook nog eens een comedian en regisseur. Nu is hij voornamelijk alleen nog aan het werk als regisseur en helpt hij bij het schrijven van tv-series. Hij is dus van werken voor- de camera naar werken achter- de camera gegaan.

hoe gaat het nu met thats so raven
T'Keyah Crystal Keymah (Raven's moeder Tanya)
Raven's moeder kan al helemaal niet stil zitten. T'Keyah is naast actrice, ook schrijver, regisseur, filmproducent, zangeres en komiek. Ze is nu 55 en een is ook bekend als een van de hoofdrolspeelsters van de sketchserie 'In Living Color van Fox' en haar rol als Erica Lucas in de serie 'Cosby'.

hoe gaat het nu met thats so raven
Hier nog even de intro van That's So Raven, zodat je uit volle borst kan mee zingen:

Bron: thisisinsider.com, wikipedia.org, Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook