News

OMG: Deze budgetsupermarkt verkoopt tenten met pizza's en panterprint

Het festivalseizoen is in volle gang. De hele zomer dansen op toffe artiesten, genieten van lekker eten en ehh... natuurlijk kamperen. Dit hoort er natuurlijk ook bij, maar het liefst doen wij dit natuurlijk wel volledig in stijl. Gelukkig komt een budgetsupermarkt in Nederland met deze geniale tenten met pizza's en pantenprint erop. Dat maakt kamperen toch een stuk aangenamer en wedden dat jij je tent nooit meer kwijtraakt ;-)?

Panterprint of pizza?
Welke festivals ga jij bezoeken samen met je vriendinnen? Hoog tijd om even de camping checklist door te lopen samen met je kampeerbuddies. Eten in blik? Check! Festival outfits? Check! Slaapzak? Check! Tent? Ehhh... Oja, jullie moeten natuurlijk ook ergens slapen tijdens het festival. Hebben jullie nog geen tent? Dat komt goed uit, jullie verblijven namelijk dit festivalseizoen geheel in stijl in een tent met panterprint of pizza's. Dit is toch fantastisch? 

aldi tent pizza panterprint

Kamperen
Wij zien onszelf al liggen in één van deze toffe tenten. Je steelt ongetwijfeld de show op het festivalterrein en nog een bijkomend voordeel: jij raakt je tent nooit kwijt tussen al die andere saaie tentjes. Jij vraagt je natuurlijk af waar jij deze tent scoort... Nou, gewoon bij budgetsupermarkt Aldi! En bij een budgetsupermarkt hoort natuurlijk ook een budgetprijs, deze pop-uptentjes worden namelijk verkocht voor nog geen €30. De tenten liggen al in de winkels, dus dat wordt rennen ladies.

Beeld: Aldi

Lees ook: Check deze exclusieve kortingsode voor Conrad!

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook