Lifestyle

Singles opgelet: je kunt nu op sprookjesdate in de Efteling

Ben jij single & ready to mingle? Dan ben je vast klaar voor een romantisch avontuur. En wat is er nu romantischer dan te kunnen zeggen dat je jouw ware liefde hebt gevonden tijdens een sprookjesdate in de Droomvlucht! Het zou je zomaar kunnen gebeuren, want de Efteling is op zoek naar 100 singles die op date willen.

Een koffietje drinken met je Tinderdate is leuk, maar je prins op het witte paard ontmoeten in het Sprookjesbos is toch wel echt #relationshipgoals. De Efteling organiseert in samenwerking met datingsite Lexa een sprookjesdate voor 100 singles. Tijdens deze sprookjesdate moeten jij en je date onder andere verschillende opdrachten uitvoeren om elkaar beter te leren kennen.

Adrenaline
Jouw droomprins ontmoeten in de Efteling is niet alleen een romantisch verhaal, maar er zit ook een andere reden achter. Volgens onderzoek word je sneller verliefd als je tijdens je date een activiteit doet waarbij adrenaline vrijkomt. Samen in de Python bijvoorbeeld! 

Aanmelden
Zie je dit romantische avontuur wel zitten? Blok zaterdag 30 juni in je agenda en meld je aan via efteling.com/sprookjesdate. Enne, wees niet verlegen, want je zult wat vragen over jezelf moeten beantwoorden ;-).  

Beeld: iStock

 

Lees ook: Waan je in het wilde westen met de Slagharen kortingscode!

Must reads 👀