News

Alert! Hier boek jij een 3-daagse verrassingsreis voor maar €90

Vakantiejunkies opgelet: dit nieuws maakt absoluut jouw dag. Reizen is super, maar helaas zit er vaak een behoorlijk prijskaartje aan verbonden. De kunst is om tóch de beste reisjes voor de laagste prijzen te vinden, hoewel dat soms behoorlijk lastig kan zijn. Heb jij wel zin in een reisje? En houd je wel van verrassingen? Dan kun je nu een 3-daagse verrassingsreis boeken voor maar €90! Goedkoop én leuk, dus waar wacht je nog op?!

Misschien ben je al langer van plan om een korte trip te plannen met je mams, een vriendin of je vriend. Helaas betaal je voor een paar dagen weg vaak al de hoofdprijs, vooral als je van plan bent om in de zomer te vertrekken. Gelukkig komt HEMA nu met de perfécte deal. 

Een ticket naar een bestemming boeken is leuk, maar een verrassingsreis? Dat is nog véél leuker! Bij HEMA betaal je nu maar €90 euro voor een reis van 3 dagen. Waar die reis naartoe gaat, dat is een verrassing. In de prijs zit een vlucht en een 3-sterren accommodatie inbegrepen. In totaal zijn er honderd mogelijke bestemmingen en één week na je boeking krijg je te horen waar de reis naartoe gaat. Hoe leuk?

De verrassingsreis is te boeken t/m 10 juni 2018. Natuurlijk zijn er wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Kijk op de site voor meer informatie!
reizen verrassingsreis HEMA goedkoop aanbiedingBron: Hema.nl | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook