Celebs

Heeft Temptation Tim een kind?! Dit heeft hij er zelf over te zeggen

Temptation Island mag dan al afgelopen zijn, maar de geruchtenmolen draait nog steeds op volle toeren. De laatste roddel is dat Tim een kind heeft. Wait, what?! Volgens een Belgisch blad is Timtation vader van een 4-jarig jongetje dat als twee druppels water op hem lijkt. Of het gerucht waar is? Tim heeft een heel duidelijk antwoord. 

Tim is het onderwerp van gesprek sinds Temptation Island is uitgezonden. Dat is nu nog steeds zo. Het Belgische blad TV Familie heeft in zijn verleden gegraven en is tot een schokkende ontdekking gekomen: hij is vader. "Hij heeft het kind niet erkend en kijkt er niet naar om. De jongedame en haar zoon wonen bij mij in de buurt, en de jongen lijkt sprekend op Tim van Temptation Island. Tim heeft effectief een relatie met haar gehad, maar sinds haar zwangerschap is er geen enkel contact meer tussen hen," aldus een bron.

Is het waar? 
Timtation kreeg al snel lucht van de roddel en reageerde vrijwel meteen. "Ik weet om welke dame het gaat en het enige wat ik kan zeggen, is dat dit een pure leugen is. Ik heb geen kind," zegt de player tegen Flair. Een vriend van Tim verwijst het gerucht ook naar het land der fabelen. "Sinds hij aan Temptation Island heeft meegedaan, krijgt hij niet alleen heel wat bagger over zich heen, er zijn ook mensen die op de één of andere manier van zijn bekendheid willen profiteren," zegt de vriend. Hij claimt dat de dame in kwestie in geldnood zit en een slaatje uit de bekendheid van Tim wil slaan. 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook