Celebs

Nooo! Fans denken dat Jughead uit Riverdale gaat (en er is bewijs)

1

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Heel slecht nieuws voor alle Jelena-fans, Fabrizio onthult dat hij een relatie had met Daniëlle (en waarom het snel op de klippen liep), Shawn Mendes zegt iets opmerkelijks over zijn vermeende vriendin Hailey Baldwin en is dit het bewijs dat Jughead uit Riverdale gaat?!

Als een koppel na een paar jaar weer bij elkaar komt, moét het wel echte liefde zijn. Dat is wat alle Jelena-fans dachten. Justin en Selena waren elkaars eerste liefde en vielen onlangs weer als een blok voor elkaar. Maar van echte liefde blijkt tóch geen sprake te zijn. Snik! De supersterren zijn namelijk weer uit elkaar. De zangeres zou voor zichzelf hebben gekozen. "Selena begon het grotere plaatje te zien wat betreft hun relatie. Ze moest een keuze maken: is mijn geluk, en de instemming van mijn familie en vrienden, het meest belangrijk of telt alleen het samenzijn met Justin, waarmee niemand uit haar omgeving het eens was. Het heeft even geduurd, maar uiteindelijk heeft ze de beste beslissing voor haarzelf gemaakt," aldus een bron tegen US Magazine. "Uiteraard zijn haar familie en vrienden heel blij dat ze hiervoor heeft gekozen, want ze waren allemaal niet erg blij met de terugkeer van Justin. Selena voelt zich sterker dan ooit en kijkt uit naar het volgende hoofdstuk in haar leven." Dat klinkt alsof het boek definitief dicht is voor Jelena. En dit keer écht... 

 

March 1, 1994 someone I know that happens to be super cool was born. Boom.

Een bericht gedeeld door Selena Gomez (@selenagomez) op

Op het Thaise eiland bewaarde Daniëlle nog de afstand, maar eenmaal thuis bloeide de liefde op tussen haar en Fabrizio. Dat heeft de 'kleurplaat' onthuld in een interview met HLN.be. Het koppel heeft een relatie gehad, maar binnen drie weken was het over. "Terug thuis wilden we onze relatie een eerlijke kans geven, maar in ’t echte leven bots je toch op zaken waar je in Thailand geen rekening mee hoefde te houden," zegt hij. Zo wonen ze drie uur bij elkaar vandaan. Maar ook Mezdi gooide roet in het eten. Zo viel hij Fabrizio lastig op social media en leek Daniëlle hem nog niet te kunnen vergeten. "Als ik haar dan in ‘Goedele On Top’ hoor zeggen dat ze hem nog altijd graag ziet, dan ben ik blij met mijn beslissing," aldus Fabrizio.

Het nieuwste koppel in Hollywood maakte deze week hun debuut tijdens het MET gala: Shawn Mendes en Hailey Baldwin zijn smoorverliefd op elkaar. De liefde spatte ervan af op de rode loper. Of toch niet? De zanger heeft namelijk een opmerkelijke uitspraak gedaan over zijn vermeende vriendin. "We zijn hele goede vrienden. Het is grappig, want zij is echt een pro met dit soort dingen," zei hij tegen W Magazine tijdens het beroemde gala. Hij noemt Hailey dus een goede vriendin! Wil hij de relatie op de achtergrond houden of is Hailey echt 'gefriendzoned'? We're confused... 

Riverdale-fans, ga even zitten.... Er zijn namelijk aanwijzingen dat de geliefde Jughead de serie verlaat. Nooo! Na de dramatische aflevering van deze week zou het zomaar kunnen. We zullen niet verklappen wat er in de aflevering gebeurt, laten we het erbij houden dat het niet zo goed gaat met het Riverdale-personage. Maar acteur Cole Sprouse zou al hinten op een afscheid. "Dankbaar, dankje #riverdale," tweette de acteur deze week. Dat klinkt als een afscheid, nietwaar? Fans vinden in ieder geval van wel en reageren geschokt. "Neeeee doe dit niet, we houden te veel van je," schrijft een fan. In de afgelopen weken heeft hij nog een paar opvallende dingen getweet die lijken te duiden op een afscheid. Laten we allemaal duimen dat Jughead gewoon in de serie blijft!

Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 1 jaar geleden Lemonjuice

    Natuurlijk is het niet zo.. hij is 1 van de hoofdpersonen

  1. 1