Fashion

Deze sieraden zijn het perfecte Moederdagcadeau (+ ontvang een extra cadeau!)

Aanstaande zondag staat als het goed is volledig in het teken van jouw lieve moeder, het is zondag namelijk weer Moederdag. De dag om jouw mama in het zonnetje te zetten met een ontbijtje op bed, een lieve kaart, bos bloemen of een cadeau. Goed nieuws, want bij het kopen van één van deze sieraden krijg je een prachtige rozentaartje cadeau. Als dat geen perfect Moederdagcadeau is...

Moederdag 2018
Heb jij nog geen cadeau voor je moeder gekocht? Oei, opschieten hoor! Wat dacht je van een mooi sieraad? Wij hebben een paar mooie exemplaren van Buddha to Buddha voor je op een rijtje gezet. Ga voor een mooie tijdloze armband of een setje nieuwe oorbellen. Bestel jij nu een Moederdagcadeau bij Buddha to Buddha? Dan krijg je bij aankoop van €99 ook nog eens een extra cadeau erbij. Lees snel verder.

buddha to buddha moederdag

buddha to buddha moederdag cadeau
Gratis rozentaartje

Heb jij het perfecte sieraad voor je moeder gevonden? Goed nieuws. Want tot en met 13 mei 2018 krijg je bij besteding van €99 aan Buddha to Buddha producten nu een Bloomgift cadeaukaart weg voor een rozentaartje. Hoe leuk is dat! Dit moet wel by far het beste Moederdagcadeau ooit worden.

moederdag buddha to buddha cadeau

*Dit artikel is geschreven in samenwerking me Buddha to Buddha

Lees ook:

Pak extra korting met deze Webprint kortingscode

Nu 10% korting met de Yoursuprise kortingscode

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook