News

Disney komt met de nieuwe versie van Disney’s Sing It en dit móet je hebben!

Herinner jij je Singstar nog of de game Disney Sing It? Deze games waren razend populair op het moment van de PlayStation 2. Met twee bijbehorende microfoons ging je aan de slag met jouw favoriete hits van dat moment. Hoe valser hoe beter, als je de juiste noten maar raakte voor de meeste punten. 😉 Misschien dat we het zingen beter voor in de douche kunnen bewaren, maar nu nog even niet. Disney komt namelijk met splinternieuw bordspel(!), eentje waar de hele familie plezier aan heeft. Lees snel verder voor alle details en we verklappen alvast… je gaat niet alleen zingen er zijn ook andere opdrachten!

Het spel
Een bordspel van Disney liedjes… a dream comes true. Wie kan nu niet ‘Hakuna Matata’ of ‘Let It Go’ meezingen als een pro?! Het spel speel je als volgt: een aangewezen speler pakt de bovenste kaart van de stapel en onthult de naam van de Disney- film of serie die erop staat vermeld. De eerste speler die een liedje van deze show denkt te weten drukt vliegensvlug op de bel. De speler moet voldoende van het liedje zingen om de kaart te verdienen. Er zit ook een keerzijde aan, zodra de speler het verknoeid wordt er aan het rad gedraaid met verschillende leuke opdrachten die gerelateerd zijn aan Disney- films of series. Een voorbeeld van zo’n opdracht is bijvoorbeeld: Til iets op zoals baby Simba of doe de spaghetti scène van Lady en de Vagebond na. Hilarisch!

disney spel song challenge

Wij zijn nu al fan van het spel en kunnen niet wachten om het in huis te halen! Voor ongeveer €16 is hij te bestellen op deze website.

Bron: Ashleigh Money Saver | Beeld: iStock

Must reads 👀