Lifestyle

10 dingen die jij sowieso herkent als je een oudere broer hebt

Je broer: je kunt hem soms knuffelen, maar tegelijkertijd ook knuppelen. Jullie waren vroeger al dikke vriendjes en ook nu jullie ouder zijn kunnen jullie het nog goed met elkaar vinden. Een grote broer is heel iets anders dan een grote zus. Jullie lenen niet elkaars kleding, maar doen wel heel veel andere dingen samen. Heb jij een oudere broer? Dan herken je je sowieso in de volgende dingen.

♥ Iedere jongen die je date moet eerst bij hem door de keuring
Eigenlijk is vrijwel niemand die jij meeneemt naar huis goed genoeg voor zijn kleine zusje. Er is altijd wel iets waardoor je crush niet door de keuring komt. 'Hij gaf een slappe hand', 'je bent te knap voor hem' en 'hij praat amper' zijn reacties die je vooral kunt verwachten. Soms irritant, maar eigenlijk toch ook best schattig dat 'ie het zo goed met je voor heeft.

♥ Zit je aan zijn spellen? Dan is het oorlog
Als jij een keertje stiekem een spel speelt op zijn computer komt hij daar binnen no time achter. Hij loopt zijn kamer binnen, start zijn computer op en binnen 5 minuten staat hij op je kamerdeur te bonzen. Shit, daar ga je... Well done, nu heb je zijn 'carrière op Fifa naar de maan geholpen'. Om te laten merken dat hij echt heel boos is gooit hij even al je spullen op de grond. Dit doe je nooit meer. 

♥ Hij weet altijd alles beter
Als jij een leuk nieuwtje vertelt aan de eettafel weet hij altijd wel wat toe te voegen. En bij alles wat je doet krijg je te horen dat het ook op een andere manier kan. Oké mister perfect, dan doe jij alles toch gewoon vanaf nu. Terwijl je broer weer eens zijn mond opentrekt, krijg je de 'reageer er maar gewoon niet op' blik alweer van je moeder toegeworpen. Adem in, adem uit.

♥ Jouw kledingkeuze valt bij hem niet altijd in de smaak
Nadat je twee uur lang bezig bent geweest van het uitkiezen van hét perfecte jurkje, storm je de trap af om 'm aan je ouders en je broer te showen. 'Ga je je nog even omkleden?' Ha ha, heel grappig. Alles wat je uitkiest zit of te strak of is te kort. Uiteindelijk trek je er niks van aan. Tja, smaken verschillen.
broer herkenbaar zus
♥ Hij haalt drank voor jou en je vriendinnen
Je vriendinnen komen vanavond indrinken, maar helaas is niemand van jullie oud genoeg om alcohol te kopen... Geen probleem, je grote broer lost het wel even voor je op. Super lief, maar dit doet hij natuurlijk niet zomaar. Elke keer als jij iets niet voor hem wilt doen helpt hij je eraan herinneren dat hij ooit drank voor je heeft kocht. Heel slim.

♥ Je hebt een crush op minimaal één van zijn vrienden
Elke vrijdagavond komen zijn vrienden langs om een avondje te chillen. Yes, dan komt *naam van zijn vriend* dus ook! hij is zo knap dat je de hele avond wel naar hem kunt kijken. Verboden gebied natuurlijk, maar alleen kijken kan geen kwaad.

♥ Minimaal één van jouw vriendinnen heeft een crush op je broer
'Is je broer ook thuis?'... Minimaal één van je vriendinnen is helemaal weg van jouw broer. Jij snapt absoluut niet wat zij in hem ziet. Gadver, mijn broer?! Helaas, dat gaat nooit gebeuren.

♥ Jij mag nooit bepalen wat er op tv komt
Als jullie een avondje alleen thuis zijn hoef je er niet vanuit te gaan dat je een avondje naar je lievelingsserie kunt kijken. Hij is degene die bepaalt wat er op tv komt en daar valt niks tegen in te brengen. Leuk, zo'n avondje Star Wars. Ja echt, heel leuk.

via GIPHY

♥ Als één van jullie ruzie heeft met jullie ouders, spannen jullie altijd samen
Jullie hebben af en toe ruzies, maar heeft één van jullie mot met jullie vader of moeder? Dan staan jullie opeens aan dezelfde kant. Jij helpt hem altijd, want twee tegen één is gewoon niet eerlijk. En gelukkig kun jij ook altijd op hem rekenen. Lief!

♥ Hij is je beste vriend
Al met al is je broer er altijd voor je en is hij daarom ook je allerbeste vriend. Jullie kunnen soms ruzie maken, maar over het algemeen is het vaak hartstikke gezellig. Je weet dat je met alles bij hem terecht kunt en dat is heel erg fijn. Jullie kunnen wel lief voor elkaar zijn ;-).

Bron: puckermob.com, bustle.com, gurl.com | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved