Beauty

5 beautyproducten die perfect zijn voor de lente

De zon begint weer iets langer te schijnen. Nog even en de winter is voorbij. Bij ons begint het al weer te kriebelen om te kunnen ge nieten van het lekkere weer. Om je voor te kunnen bereiden op het voorjaar, heeft deze laatste editie het thema ‘lentekriebels’. Laat het mooie weer maar komen!

Beautybox lenteFlower mask sheet 
Nadat je gezicht fris en schoon is, kan je dit product gebruiken voor extra verzorging. Het masker verbetert de elasticiteit van de huid, is hydraterend en herstellend. Elk bloemenmaskervel telt 12 maskerblaadjes die eenmalig gebruikt kunnen worden op het gezicht, de hals of het lichaam.

beautybox lenteSukin – Foaming facial cleanser
Suking Foaming facial cleanser is een milde gelreiniger voor de normale tot vette huid. Het verwijdert make-up en dagelijks vuil. De combinatie van kamille, aloë vera, groene thee en toverhazelaar verzacht de huid, terwijl teunisbloemolie en rozenbottel de huid hydrateren.

beautybox lenteBeebee cosmetics – lip peeling
Het koude weer is geen pretje voor je lippen. Met de suiker deeltjes lip peeling van beebee cosmetics, kun je je lippen scrubben zodat ze weer zacht en soepel zijn. De sheabutter in de peeling verzorgt je lippen na de peeling. 

beautybox lenteAriane Inden – Black Eye Pencil
Maak je look af met een lijntje rondom je ogen. Het Ariane Inden Black Eye Pencil is een waterproof zwart oogpotlood met een mooie kleurintensiteit. Het oogpotlood bevat een draaimechanisme. Let op: terugdraaien is niet mogelijk.
beautybox lente
Lord & Berry – Lipstick absolute intensity ‘Sweetheart’
Na het scrubben kun je je lippen accentueren met deze lipstick van Lord & Berry. De sweetheart lipstick heeft een lichte, neutrale kleur. Deze lipstick heeft een rijke hydraterende crème formule, waardoor je hem makkelijk aanbrengt. Het product is verrijkt met Jojoba oil, Argan oil en vitamine E.

Helaas is dit de laatste Beautybox. 

Must reads 👀