News

Wow: dit is de populairste man op Tinder

Swipe je naar links of is 'ie toch een swipe naar rechts waard? Tinder speelt niet meer zo'n grote rol in ons leven, maar toch weten we waarschijnlijk allemaal wel wat het is. Je ziet een foto van een vrijgezel en maakt een keuze: hot or not? Daarna was het wachten op een eventuele match. Stefan Pierre-Tomlin heeft wel heel vaak de stempel 'hot' op zich gedrukt gekregen. Vorig jaar werd hij namelijk uitgeroepen tot de populairste man op Tinder. Terecht? Oordeel zelf.

De een ziet Tinder als een spel, de ander opent de app uit verveling en weer een ander gebruikt de app om opzoek te gaan naar ware liefde. Stefan is dé man die vorig jaar het vaakst naar rechts is geswiped op Tinder. Het model sprong zeker in het oog bij alle vrouwelijke Tindergebruikers en kreeg like na like binnen. 

Serieuze relatie
Stefan was twee jaar lang vrijgezel toen hij Gemma leerde kennen via Tinder, op Valentijnsdag(!). Het was gelijk dikke mik tussen de twee en inmiddels zijn ze langer dan een jaar samen. Twee maanden na het eerste afspraakje besloot Stefan zijn Tinderaccount te verwijderen. Maar mocht hij ooit weer single worden, dan is Tinder de eerste app die weer terugkeert op zijn telefoon.

 

Een bericht gedeeld door Stefan-Pierre (@itsstefan) op

 

Een bericht gedeeld door Stefan-Pierre (@itsstefan) op

Bron: hln.be, dailymail.com, bcc.com | Beeld: pixabay

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook