Lifestyle

Doei Girlscene! Redacteur Maudy neemt afscheid

1

Meer dan twee jaar geleden verscheen mijn eerste artikel online en sindsdien hebben mijn (dikke) billen de stoel op de redactie lekker warm gehouden. Lachen, gieren, brullen; alles is de afgelopen jaren voorbij gekomen. Ik moet bekennen vooral lachen, maar toch. ;-) En hoe cliché het ook klinkt, aan alles komt een einde. Ook mijn avontuur bij Girlscene…

Het voelt nog steeds een beetje vreemd om te beseffen dat ik na dit laatste artikel nooit meer ga schrijven voor Girlscene. Elke dag op de redactie voelt als een feestje en, hoewel er hard gewerkt wordt, is er altijd tijd voor een grappige anekdote (meestal gesponsord door Donnie a.k.a. Danique Hoofwijk). In mijn omgeving reageert daarom ook iedereen verbaasd als ik vertel dat ik een nieuwe baan heb. “Maar je hebt het toch mega naar je zin in Amsterdam?”. Ja dat heb ik ook, maar het is tijd voor iets nieuws. Hoe spannend en eng dat ook mag zijn.

Als broekie begon ik in mijn derde jaar van mijn opleiding Communicatie & Multi Mediadesign met een half jaar stage bij Girlscene. Sindsdien ben ik niet meer weggegaan. Tussen mijn afstuderen door was ik bijna elke week op de redactie en schreef ik veel vanuit huis. Sinds ik mijn diploma in de wacht sleepte afgelopen zomer ben ik zo’n drie dagen per week present op kantoor. En dat hebben ze geweten ook. ;-)

De afgelopen tijd heb ik Groesbeek (shout-out naar alle Groesbekers!) flink op de kaart gezet en de redactie ondergedompeld met feitjes over mijn geboortedorp. Ook sta ik ondertussen bekend als ‘Smaudy’ (don’t ask), is er een heel opnieuw/overnieuw-fiasco (don’t ask) en weet iedereen binnen een afstand van tien meter dat ik lyrisch word als iemand over handcrème of desinfecterende handgel praat. #sorrynotsorry. 

Hoewel het stiekem pijn aan mijn hart doet is het nu wel tijd voor iets nieuws. Ik ga vanaf maart fulltime aan de slag op de redactie van RTL Boulevard. En hoewel ik dat super leuk vind, ga ik dit team ontzettend missen en vind ik het lastig om afscheid te nemen. Maar gelukkig doen we niet aan afscheid nemen op de Girlscene redactie *speelt Afscheid nemen bestaat niet van Marco Borsato op de achtergrond*.
Kun je geen genoeg van mij krijgen? Dan kun jij mij hier volgen of lees al mijn artikelen hier

Benieuwd wat ik naast artikelen schrijven en filmen voor ons YouTube-kanaal nog meer gedaan hebt? Neem dan samen met mij een a walk down memory lane met deze foto's:

 

Een bericht gedeeld door MAUDY VINK (@itsmaudy) op

Tijdens de Xite Awards

 

Een bericht gedeeld door MAUDY VINK (@itsmaudy) op

Bij de opening van Forever21 in Rotterdam

 

Een bericht gedeeld door MAUDY VINK (@itsmaudy) op

Shooten voor een campagne voor C&A

 

Een bericht gedeeld door MAUDY VINK (@itsmaudy) op

Het lekkerste kerstdiner ever bij De Foodhallen

 

Een bericht gedeeld door MAUDY VINK (@itsmaudy) op

Gekke haarkleuren proberen voor ons YouTube-kanaal

 

Een bericht gedeeld door MAUDY VINK (@itsmaudy) op

Lekker awkward poseren voor C&A

Om mij beter te leren kennen schreef ik in mijn eerste artikel een paar facts over me, myself and I. Maar kloppen deze eigenlijk nog wel? Hier vind je mijn welkomsartikel.

☆ Ik ben nog steeds dol op uitroepteken! Zag je wat ik daar deed? ;-) Maar ik gebruik ze nu wel stukken minder. “Je moet je voorstellen dat je maar drie uitroeptekens in je leven krijgt om te gebruiken”, aldus Danique.
☆ Ik drink nog steeds geen koffie, maar ik moet eerlijk zeggen dat we op de redactie echte theeleuten zijn. Dus dat zit wel goed.
☆ Slapen in een rijdend voertuig is voor mij de afgelopen tijd een tweede natuur geworden. Aangezien een reisje naar Amsterdam mij meer dan vier uur per dag kost kan het goed zijn dat je mij slapend in de bus, tram of trein ziet.
☆ Nog steeds lach ik het hardst om mijn eigen grappen, maar gelukkig lacht iedereen op de redactie gezellig met mij mee.
☆ Nog steeds is het voor mij onmogelijk om te typen met mijn ringen om. As we speak liggen ook nu mijn ringen standaard voor mijn toetsenbord.

Lieve Danique, Emma, Roos en Girlscene-lezeressen: bedankt voor alles. Ik ga jullie missen. ♥

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 9 maanden geleden Soepstengel

    Veel succes met je nieuwe baan!

  1. 1