Celebs

Jipp Heldoorn deelt super verdrietig nieuws in haar nieuwe video

De video's van Jipp Heldoorn toveren meestal een glimlach op je gezicht door haar twee schattige kindjes en haar hilarische grappen. Maar ook in het leven van Jipp gebeuren dingen die minder leuk zijn. De vlogger heeft een video geüpload die iets anders is dan we van haar gewend zijn. De brunette deelt super verdrietig nieuws... 

Derde kindje
Jipp biecht op dat ze lang heeft getwijfeld om de video te uploaden. Uiteindelijk heeft ze besloten om het verdrietige nieuws te delen, omdat ze merkt dat ze minder behoefte voelt om te vloggen en vrolijk te doen. Jipp en haar verloofde Luuk gaan namelijk door een moeilijke periode. "Om maar met de deur in huis te vallen, Luuk en ik willen heel graag een derde kindje maar die laat nog even op zich wachten," vertelt Jipp. "We proberen het al een tijdje, het lukt nog niet."

Miskramen
De vlogger onthult dat ze de afgelopen maanden twee miskramen heeft gehad. "In november hadden we een positieve zwangerschapstest, het is helaas misgegaan. We hadden eind januari ook een positieve zwangerschapstest, maar dat is begin februari misgegaan."

Verdriet
De verloofde van Luuk benadrukt dat ze enorm blij is met haar twee gezonde kinderen en dat ze weet dat er vrouwen zijn die het al veel langer proberen of zelfs nooit zwanger kunnen raken. "Maar dat neemt niet weg dat een derde kindje heel erg welkom zou zijn," aldus Jipp. De vlogger en haar verloofde geven de moed niet op en hebben nog steeds vertrouwen in een derde zwangerschap. 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook