News

OMG nu in Rivertalk: Zo heb je Archie nog nóóit gezien (incl. beeld)

YES! Het tweede deel van het nieuwe seizoen van Riverdale is ein-de-lijk begonnen. We hebben er even op moeten wachten, maar voortaan kunnen we weer elke donderdag genieten van het gespierde lijf van Archiekins, de geweldige outfits van Veronica, de badass streken van Jughead en de detective skills van B. De aflevering nog niet gezien? Dit heb je gemist.

Rivertalk
De eerste aflevering van Riverdale was super spannend en afgelopen donderdag stond er alweer een nieuwe aflevering voor ons klaar. Yes! Omdat we geen genoeg kunnen krijgen van de geweldige serie zetten we elke week de spannendste momenten uit de afgelopen aflevering onder elkaar. Daarnaast nemen we ook alvast een kijkje naar de aankomende aflevering.

Heb je de laatste aflevering van Riverdale nog niet gezien? Pas dan op voor spoilers. Wil je op de hoogte blijven van alles rondom Riverdale? Volg dan Girlscene op Facebook en houd Girlscene in de gaten voor een nieuwe Rivertalk. 

Wat er in de vorige aflevering allemaal gebeurde lees je hier

LET OP: SPOILERS!

Samenvatting
Betty en Archie mogen dan misschien de Black Hood hebben ontmaskerd, maar rustig is het in de mysterieuze stad nog lang niet… In deze aflevering is Riverdale compleet in de ban van Picken’s Day. Daarnaast leert Betty haar broer steeds beter kennen, vegen Archie en Hiram de vloer met elkaar aan (létterlijk) en leert Cheryl meer over haar duistere familiegeschiedenis. Toch is dit nog lang niet alles en zijn er een paar zaken die we écht even moeten bespreken:

1. Waarom zijn alle slechteriken in Riverdale altijd verbonden aan de Blossoms? Slechte over-over-overgrootvader? Check.

2. Kunnen we het er even over hebben waarom Veronica zo betrokken is bij haar vaders bedrijf. Blijkbaar heeft ze daddy dearest compleet vergeven en is ze nu een spion geworden. Just another day for the Lodge family. 😉

3. Oké, de makers van Riverdale hebben duidelijk één thema dat ze interessant vinden… Allereerst werkt Chic, de broer van Betty, als gigolo. Maar daar houdt het niet op: ook Cheryls moeder gaat voor geld met vreemden naar bed. Trouwensis Kevin een klant van Chic? Hij kende Chic namelijk van een online website. To be continued…

4. Archie in een worstel outfit. Fiet-fieuw. In zo’n strak pakkie willen we Archie wel vaker zien. 😉

5. Zien we nu een jaloerse Betty wanneer Jughead plannen maakt met Toni? Wij hopen dat deze twee weer samen komen. Betty en Jughead forever.

6. Yes, eindelijk krijgen we meer achtergrond over de Serpents. Nu pas begrijpen we waarom de Serpents zo belangrijk zijn en waarom de Northside zo’n hekel heeft aan de Serpents.

7. We vinden het stiekem best wel vreemd dat Betty een laptop regelt voor haar broer, zodat hij door kan gaan met zijn ‘activiteiten’. In de kamer naast haar. Ieeewh.

8. Hiram + Archie + worstelen = heaven. <3

9. Dark Betty is in tha house. Wij kunnen niet wachten totdat we meer van de ‘duistere kant’ van Betty én Chic gaan zien.

Volgende aflevering
Met zo’n spannend einde tellen we de dagen af totdat we weer kunnen genieten van een nieuwe aflevering. Kan jij ook niet wachten? Dan hebben wij hier alvast een promo voor je. De aflevering beloofd super spannend te worden. Zo lijkt het alsof we Archie op een begrafenis zien, heeft Veronica familie problemen én zien we meer van de duistere kant van Betty. Spannend!

Watch on YouTube

Beeld: BrunoPress, GIPHY

Must reads 👀