Lifestyle

Single op Valentijnsdag? Hier vind je misschien wel jouw ware liefde

De meest romantische dag van het jaar is bijna aangebroken. Althans, als je een relatie hebt. Je kunt Valentijnsdag in bed doorbrengen met de enige mannen in jouw leven (Ben & Jerry’s) en zwelgen in zelfmedelijden terwijl je alle romantische films met Channing Tatum kijkt. Maar je kunt Valentijnsdag ook aangrijpen om een leuke avond te hebben en misschien wel jouw prince charming te vinden. Waar je moet zijn voor een romantische avond? Lees verder.

Flirthallen
Heb jij 14 februari nog niks te doen? Nu wel! De Foodhallen in Amsterdam (heel dichtbij de Girlscene redactie) wordt namelijk omgetoverd tot de Flirthallen! Gin Tonics sippen bij de Gin Tonic Bar of je volvreten bij een food stand: een leuke avond heb je er sowieso. Maar je hebt ook de kans om jouw volgende date tegen te komen. Gedurende de hele dag is hier een levensechte Cupido te vinden, die gouden liefdespijlen door het pand heen werpt om singles aan elkaar te koppelen. Niet geschoten is altijd mis!

The Bartender
Als je een oogje hebt op een barman dan maak je ook nog kans! De Foodhallen presenteert ‘THE BARTENDER’. Vijf begeerde bartenders presenteren zich vanaf 1 februari op de Facebookpagina van de Foodhallen. Ieder kiest één schone snackster uit de likes en comments voor een date in de Flirthallen op 14 februari.

Valentijnsdiner
Ben je al bezet? Ook dan ben je meer dan welkom bij de Flirthallen. Het is ook de perfecte spot om heerlijk te dineren of borrelen met jouw lover. Over eten kunnen jullie namelijk geen ruzie maken ;-). Hij zin in een hamburger, maar jij in sushi? Geen probleem, dat is er in de Foodhallen allemaal. 

Beeld: Foodhallen

Must reads 👀