Lifestyle

Met deze 9 simpele trucjes ben jij extra sexy zonder dat je te ordinair overkomt

Voel jij je ook weleens een ontzettende lomperik die alles behalve sexy is? Je wil graag flirten met die leuke jongen maar je hebt geen idee hoe. Godzijdank is sexy zijn tegenwoordig meer dan jezelf in een strak jurkje hijsen en hoge hakken aantrekken. Het zit hem in de kleine dingen, ook jouw gedrag maakt je sexy. Wij hebben negen tips waardoor je net iets sexyer overkomt bij jouw crush. 

1. Maak oogcontact
Die sexyness zit hem in de blik die je hem geeft en in het feit dat je hem (of haar) aankijkt. Kijk niet alleen hem aan, maar iedereen. Doordat je mensen aankijkt kom je erg zelfverzekerd over, wat heel aantrekkelijk is.

2. Beauty & the brains
Een goed stel hersens zijn net zo aantrekkelijk als een goed stel lange benen. Het helpt zeker als je er goed uitziet, maar uiterlijk is niet alles. Wees niet bang om een goed gesprek te voeren en houd je niet van de domme. Hij vindt het ontzettend aantrekkelijk als jij de conversatie met hem aangaat, gooi die hersenen in de strijd!

3. Ga voor de undone-look
Maak het allemaal net iets nonchalanter als je klaar bent met klaarmaken. Maak een extra knoopje los, smudge je eyeliner een beetje en haal je handen door je haar. Deze nonchy look vinden mannen namelijk extreem aantrekkelijk.

via GIPHY

4. Humor is key
Humor is iets wat je niet makkelijk aanleert, maar als jij van nature een grapjas bent maakt dit jou hartstikke sexy. Net als dat wij het leuk vinden dat we om hem kunnen lachen, vindt hij het ook leuk als jij hem laat lachen. Een geintje op zijn tijd doet wonderen, hij houdt ervan.

5. Show die polsen
Ja, polsen zijn erg elegant. Dit is alleen niet de reden waarom jij af en toe je polsen moet showen. De klieren in je polsen geven feromonen af, dit veroorzaakt aantrekkingskracht bij anderen. Easy does it!
6. Less is niet altijd more
Als jij je sexy voelt in dat topje met lage decolleté of dat korte rokje is dat helemaal prima, trek het dan vooral aan. Als jij je hier totaal niet fijn in voelt is dat ook te zien, trek iets aan waar jij je lekker in voelt. Onthoud goed dat jouw sexyness niet altijd in de kleding zit. Je bent een stuk aantrekkelijker als je uitstraalt dat jij je comfortabel voelt in jouw kleding.

7. Touch it!
Een goede manier om iets sexyer over te komen is aanraking. We bedoelen niet dat je tegen hem aan moet gaan dansen of hem stevig vast moet pakken, maar een subtiele aanraking. Raak hem aan als je hem groet of wanneer hij iets grappigs zegt bijvoorbeeld. Succes gegarandeerd.

8. Kom met je squad
Onderzoek heeft uitgewezen dat vrouwen aantrekkelijker zijn als ze deel uitmaken van een groep. De How I Met Your Mother-kijkers hebben weleens gehoord van het ‘cheerleadereffect’, dit betekent dat vrouwen veel sexyer zijn wanneer ze in een groepje zijn. Nog meer reden om meer met jouw besties te zijn dus!

via GIPHY

9. Vergeet die telefoon
Heb jij de neiging snel je telefoon erbij te pakken als iets saai of ongemakkelijk wordt? Probeer dit voortaan te vermijden, zeker als jouw crush in de buurt is. Het komt onzeker over als je om de twee minuten krampachtig dat apparaat erbij pakt, maak in plaats daarvan een praatje of doe gewoon even niets. Zo kom je veel zelfverzekerder over en dat is ontzettend aantrekkelijk.

Vergeet niet dat je het leukst bent als je lekker jezelf bent. Hij (of zij) moet voor de echte jij gaan. Deze tips geven je een duwtje in de goede richting, maar staar je hier niet blind op. Je bent het sexyst als je lekker leeft zoals jij dat wilt!

Bron: stylecaster.com, yourtango.com | Beeld: iStock

Must reads 👀