Celebs

Kaj van der Voort biecht op dat hij met deze beeldschone zangeres heeft gezoend

Als je zo’n hunk bent als Kaj van der Voort heb je de meiden voor het uitkiezen. De zanger heeft aan aandacht geen gebrek. Maar hoe spannend is zijn liefdesleven écht? In het YouTube-programma Concentrate wordt hem het hemd van het lijf gevraagd. Liegen is geen optie, want Kaj ligt aan de leugendetector! En ja hoor, er komen interessante details over zijn liefdesleven aan het licht. Zo biecht hij op dat hij met een beeldschone BN’er heeft gezoend…  

Romance
Kaj werd aan de knappe Maan gekoppeld voor het programma Dance, Dance, Dance. Hun chemie bleef niet onopgemerkt. Het zou toneelspel kunnen zijn, maar veel mensen vermoedden dat er iets tussen de twee speelde… Die mensen blijken het niet fout te hebben! Voormalig B-Brave-lid Kaj van der Voort vertelt aan de leugendetector over zijn avontuurtjes met Maan. Er is dus inderdaad iets gebeurd tussen Kaj en Maan. De zanger biecht op dat er gezoend is. We knew it!

Fan
Maar Kaj onthulde nog meer pikante details. Zo geeft hij toe dat hij een relatie zou kunnen hebben met een fan. “Als er liefde is, is er liefde,” vertelt hij. Sterker nog, er is weleens iets gebeurd tussen hem en een fan toen hij in B-Brave zat. We maken dus kans ladies ;-). 

Watch on YouTube

Beeld: Brunopress

Must reads 👀